Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Sázkovky s CZ licencí | CZ
Výběr obsahu:
Sázkovky s CZ licencí
Casína s CZ licencí
Evropské sázkovky a casína
Výběr jazyka:
CZ
DE
ZA

Problémy s hazardem

Problémy s hazardem
30.05.2024
17 min

Jak se zbavit závislosti na sázení

Jak se zbavit závislosti na sázení. ✔️ Co dělat, když chci přestat sázet? ✔️ Jak pomoci někomu přestat se sázením? ✔️ Vše o tom, jak přestat sázet a zbavit se závislosti na sázení.
Problémy s hazardem
27.05.2024
11 min

Blíží se zákaz hazardu?

Blíží se zákaz hazardu? ⇒ Budoucí vývoj regulace hazardních her v ČR. ✔️ Města v ČR s úplným zákazem hazardu. ✔️ Je zákaz hazardu efektivní? ✔️ Vše o zákazu hazardu.
Problémy s hazardem
21.05.2024
20 min

Závislost na hazardu: Příznaky, důsledky a možnosti léčby

Závislost na hazardu. ⇒ Příznaky, důsledky a možnosti léčby. ✔️ Proč lidé věří, že na hazardu mohou vydělat? ✔️ Jak se dá léčit závislost na sázení? ✔️ Vše o závislosti na hazardu.
Problémy s hazardem
17.05.2024
13 min

Život s gamblerem

Život s gamblerem ⇒ Co dělat, když je blízký závislý na hazardu? ✔️ Dopady gamblerství na život a vztahy. ✔️ Co dělat, když sdílíte život s gamblerem. ✔️ Jak ve vztahu obnovit důvěru.
Problémy s hazardem
07.05.2024
15 min

Vyloučení z hazardu

Vyloučení z hazardu ⇒ Co je to Rejstřík vyloučených osob? ✔️ Jak můžu do rejstříku dostat? ✔️ Jak vyloučení z hazardu funguje? ✔️ Může kvůli rejstříku banka zamítnout půjčku? ✔️ Vše o vyloučení z hazardu.
Problémy s hazardem
06.05.2024
11 min

Zamítnutí půjčky kvůli sázení

Co dělat při zamítnutí půjčky kvůli sázení. ✔️ Důvody zamítnutí půjčky. ✔️ Má banka právo zamítnout půjčku kvůli sázení? ✔️ Co dělat, aby banka půjčku nezamítla? ✔️ Vše o zamítnutí půjčky kvůli sázení.
Problémy s hazardem
16.04.2024
19 min

Jak pomoci gamblerovi

Jak pomoci gamblerovi. ⇒ Co dělat a nedělat, když je partner závislý na sázení. ✔️ Jak zabránit návratu k hazardu. ✔️ Vše o tom, jak nejlépe pomoci gamblerovi.
Problémy s hazardem
15.04.2024
16 min

Jak se chovat ke gamblerovi

Jak se chovat ke gamblerovi. ⇒ Jak začít rozhovor o problémovém hraní? ✔️ Co když nechce problém řešit? ✔️ Co dělat, když chce půjčit peníze? ✔️ Vše o tom, jak se chovat ke gamblerovi.
Problémy s hazardem
12.04.2024
14 min

Ambulantní léčba gamblerství

Ambulantní léčba gamblerství ⇒ Jak probíhá a pomáhá. ✔️ Pro koho je ambulantní léčba gamblerství vhodná. ✔️ Vše, co potřebujete vědět.
Problémy s hazardem
11.04.2024
17 min

Fáze gamblerství

Čtyři fáze gamblerství ⇒ Fáze výhry, prohry, zoufalství a beznaděje. ✔️ Jak poznat fáze gamblerství. ✔️ Kde hledat pomoc. ✔️ Čtyři kroky k zotavení z gamblerství.
Problémy s hazardem
11.04.2024
14 min

Příčiny gamblerství

Příčiny gamblerství ⇒ Jak předejít závislosti na hazardních hrách. ✔️ Nejčastější příčiny gamblerství. ✔️ Způsoby prevence závislosti na hraní. ✔️ Vše o příčinách a prevenci gamblerství.
Problémy s hazardem
11.04.2024
14 min

Co je to gambling

Co je to gambling? ⇒ Mýty a fakta o gamblerství. ✔️ Jak se pozná gambler a závislost na sázení. ✔️ Kdy je hraní zábava a kdy problém? ✔️ Vše o gamblerství.
Problémy s hazardem
06.02.2024
7 min

První kroky po propuštění z léčebny a návrat do běžného života

Návrat z léčebny do běžného života. Jak se chovat a na co si dávat velký pozor? Klíčové tipy pro úspěšné dokončení léčby a nespadnutí zpět.
Problémy s hazardem
06.02.2024
5 min

Role psychoterapie v léčbě závislosti na hraní

Jak pomůže psychoterapie v léčbě gamblingu i jiné závislosti? Co od psychoterapeutického sezení očekávat a jak k němu přistupovat?
Problémy s hazardem
06.02.2024
14 min

Léčba gamblerství a závislosti na hazardu

Léčba gamblerství a závislosti na hazardu. ⇒ Jak poznat závislost na sázení. ✔️ Dostupné možnosti léčby gamblerství. ✔️ Kde najít pomoc při závislém hraní.
Problémy s hazardem
06.02.2024
5 min

Závislost na hraní v rodinném prostředí

Jak rozpoznat závislost u člena rodiny? Jak svého blízkého či kamaráda podpořit a pomoci mu v řešení gamblingu, či jiné závislosti?
Více článků