Plzeň přišla o výhru v nastavení. Do čela jde Slavia


Šlágr kola mezi Spartou a Plzní se musel divákům líbit. Domácí tým tahal celý zápas za kratší konec, přesto však díky drtivému závěru bere cenný bod. Plzeň dostala vyrovnávací branku až v nastavení a do čela ligové tabulky jde tak opět Slavia, která si poradila v zápase se Slováckem.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

První poločas pro Plzeň

I vzhledem k výhodě domácího prostředí byla před šlágrem kola mírně favorizovaná domácí Sparta. Na hřišti to však vypadalo opačně. Plzeň svého soupeře jednoznačně přehrávala a byť držení míče měly oba týmy stejné, Sparta se během prvního poločasu nedostala ani k jedné střele na soupeřovu branku. Plzeň byla daleko efektivnější a už ve 20. minutě je poslal do vedení útočník Chorý. Když krátce po pauze zvyšoval na 2:0 pro hosty Hejda, zdálo se, že si Plzeň z Letné odveze důležité tři body v boji o titul.

Možná by se tak i stalo, kdyby sparťanští fotbalisté nepředvedli skvělí závěr zápasu. Nejprve dvacet minut před koncem zápasu snížil Pavelka a bod pro domácí zachránil v nastavení Adam Hložek. Týmy se tedy rozešly smírně, přesto je to však ztráta pro Plzeň, která byla celý zápas lepším týmem. V závěru měli plzeňští navíc několik možností, jak své vedení navýšit a nedopustit dramatický závěr utkání. Žádnou z nabídnutých šancí však nevyužili.

Zdroj: idnes.cz

Slavia jde do čela tabulky

Remízy na Letné využila Slavia, která si v bojovném zápase proti Slovácku připsala první letošní ligovou výhru a vrátila se do čela ligové tabulky, byť pouze o skóre před Plzní. Na třetím místě pak na lídra ztrácí čtyři body Sparta.

20Bet nabízí 100% vstupní bonus !