Karjala Cup 2022: program, nominace, živé přenosy

Tradičně první zastávkou Euro Hockey Tour je finský Karjala Cup. Český tým se na turnaji postupně představí proti Švédsku, domácímu Finsku a nově také Švýcarsku. Podívejte se na program celého turnaje a nominaci českého národního týmu, v níž najdeme dva nováčky.

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Karjala Cup 2022: program, nominace, živé přenosy

Tradičně první zastávkou Euro Hockey Tour je finský Karjala Cup. Český tým se na turnaji postupně představí proti Švédsku, domácímu Finsku a nově také Švýcarsku. Podívejte se na program celého turnaje a nominaci českého národního týmu, v níž najdeme dva nováčky.


Karjala Cup 2022

  • Datum a místo: 10. – 13. listopadu 2022, Gatorade Arena (Turku)
  • Účastníci: Finsko , Švédsko , Švýcarsko , Česko
  • Největší favorit: Finsko
  • Sázkové příležitosti: ke každému zápasu bude velké množství rozličných druhů sázek
  • Sázkové kanceláře: na Karjala Cup si vsadíte u všech našich sázkových kanceláří

Vstupní bonus u 22Bet

Program Karjala Cupu 2022

Loňský ročník Karjala Cupu se českým hokejistům hrubě nevyvedl. Pešánův výběr prohrál všechna tři utkání a se skóre 5:13 obsadil poslední místo. Uvidíme, jak se národnímu týmu povede ve Finsku pod koučem Jalonenem, který vstupuje do nové sezóny s cílem navázat na medailový úspěch z květnového světového šampionátu

Ještě před přesunem do Turku odehraje ve čtvrtek národní tým první utkání na domácím ledě v Českých Budějovicích proti výběru Švédska. V sobotu se Jalonenovi svěřenci představí v Turku proti domácím Suomi a v neděli zakončí turnaj proti Švýcarsku. Reprezentace helvétského kříže nahradí v programu letošní série EHT tradičního účastníka Rusko.

  • 10. listopadu, 17:30  Švýcarsko – Finsko 
  • 10. listopadu, 18:30  Česko – Švédsko 
  • 12. listopadu, 11:30 Švédsko – Švýcarsko 
  • 12. listopadu, 15:30 Finsko – Česko 
  • 13. listopadu, 11:30 Česko – Švýcarsko 
  • 13. listopadu, 15:30 Finsko – Švédsko 

Nominace českého týmu

V osmadvacetičlenné nominaci převažují hráči z domácí Extraligy, kterých je na soupisce hned sedmnáct! Nováčky v národním týmu jsou dva hráči pražské Sparty – obránce Martin Jandus a útočník David Vitouch. Kapitánem týmu bude zkušený Roman Červenka.

  • Brankáři: Marek Langhamer (Ilves Tampere/Fin.), Aleš Stezka (Vítkovice), Roman Will (Pardubice)
  • Obránci: Tomáš Dvořák (Pardubice), Martin Jandus (Sparta), Jan Košťálek (Pardubice), Tomáš Kundrátek (Brno), Dominik Mašín (Ilves Tampere/Fin.), Vojtěch Mozík (Rögle/Švéd.), David Němeček (Sparta), David Sklenička (Brynäs/Švéd.), Jan Ščotka (Brno), Libor Zábranský ml. (Jukurit/Fin.)
  • Útočníci: Ondřej Beránek (Karlovy Vary), Jiří Černoch (Karlovy Vary), Roman Červenka (Rapperswil/Švýc.), Luboš Horký (Brno), Filip Chlapík (Ambri-Piotta/Švýc.), Petr Kodýtek (Plzeň), Pavel Kousal (Mladá Boleslav), Radan Lenc (Frölunda/Švéd.), Adam Musil (Pardubice), Jiří Smejkal (Oskarshamn/Švéd.), Michael Špaček (Ambri-Piotta/Švýc.), David Vitouch (Sparta), Marek Zachar (Hradec Králové), Patrik Zdráhal (Litvínov), Hynek Zohorna (Oskarshamn/Švéd.)

Sázejte na Karjala Cup s našimi sázkovými kancelářemi

S každým turnajem Euro Hockey Tour se sázkařům naskýtá i velké množství sázek, jež jsou ke každému zápasu vypisovány. Velký počet vypsaných příležitostí dává dobrou šanci vybrat si ten správný kurz. Sázkové kanceláře vypisují velké množství příležitostí, přičemž hlavní náběry jsou samozřejmě v tipech na vítěze utkání, na handicap či na OVER/UNDER.

Velké množství příležitostí bude i v průběhu zápasu, live sázek se rozhodně bát nemusíte. 

Registrace u Betana

Přímé přenosy z Karjala Cupu

Dobrou zprávou pro každého hokejového fanouška je, že i když ČT sport ve svém programu Karjala Cup nemá, tak všechny zápasy národního týmu si bude moci vychutnat v přímém přenosu na kanále ČT 2. Další možností je samozřejmě web sportovního kanálu České televize, kde najdete spoustu doprovodných informací, reportáží apod.

Další možností, jak sledovat zápasy EHT, představují live streamy sázkových kanceláří. A i když zápas není v nabídce Tipsport TV, ještě to neznamená, že ho nepřenáší některá ze zahraničních společností. Podívejte se do přehledu sázkových kanceláří, které nabízejí live stream. Je možné, že některá z nich zápasy ve své nabídce mít bude.

 

Připomeňte si významné hokejové akce z poslední doby:
         
 

MS v ledním hokeji 2022

Lední hokej na ZOH 2022

Karjala Cup 2021