Karjala Cup 2021: program, nominace, živé přenosy

První zastávkou Euro Hockey Tour je jako již tradičně finský Karjala Cup. Zatímco běžně se to nováčky v české nominaci na tyto turnaje jenom hemží, v letošní olympijské sezóně je tým složen převážně z hráčů, kteří mají šanci poprat se o olympiádu v Pekingu.

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Karjala Cup 2021: program, nominace, živé přenosy

První zastávkou Euro Hockey Tour je jako již tradičně finský Karjala Cup. Zatímco běžně se to nováčky v české nominaci na tyto turnaje jenom hemží, v letošní olympijské sezóně je tým složen převážně z hráčů, kteří mají šanci poprat se o olympiádu v Pekingu.


Karjala Cup 2021

  • Datum a místo: 10. - 14. listopadu 2021, Hartwall Arena (Helsinky)
  • Účastníci: Finsko , Švédsko , Rusko , Česko
  • Největší favorit: Finsko
  • Sázkové příležitosti: ke každému zápasu bude velké množství rozličných druhů sázek
  • Sázkové kanceláře: na Karjala Cup si vsadíte u všech našich sázkových kanceláří

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Program turnaje

Český výběr zahají turnaj středečním zápasem v Linköpingu proti domácímu výběru Tre Kronor. Poté se přesune do helsinské Hartwall Areny, kde se v sobotu v podvečer postaví domácím Finům. Turnaj zakončí v neděli krátce po poledni duelem proti Rusku.

  • 10. 11., 19:00  Švédsko - Česko
  • 11. 11., 17:30 Rusko - Finsko
  • 13. 11., 13:00  Švédsko - Rusko
  • 13. 11., 17:00  Finsko - Česko
  • 14. 11., 12:30  Česko - Rusko
  • 14. 11., 16:30  Finsko - Švédsko

Nominace českého týmu

Národní tým od nového ročníku změnil koncept fungování a přimknul se ke stylu nominace, kdy hlavní zodpovědnost za výběr hráčů nenese hlavní trenér Pešán, ale generální manažer týmu Petr Nedvěd. Konečná nominace na finský turnaj je ovlivněná tím, že jde o olympijskou sezónu a přednost tedy dostanou hráči, kteří mají šanci zabojovat o své místo v olympijském výběru. Více informací o české nominace naleznete v článku Nominace českého týmu na Karjala Cup 2021.

  • Brankáři: Štěpán Lukeš (Hradec Králové), Miroslav Svoboda (Plzeň), Petr Kváča (Liberec)
  • Obránci: Jakub Jeřábek (Spartak Moskva/KHL), Libor Zábranský (Jukurit/Fin.), David Sklenička (Jokerit/KHL), Filip Pyrochta (SaiPa/Fin.), Dominik Mašín (Ilves Tampere/Fin.), Pavel Pýcha (Mladá Boleslav), Jan Ščotka (Jyväskylä/Fin.), David Jiříček (Plzeň)
  • Útočníci: Jakub Flek (Karlovy Vary), Lukáš Jašek (Lahti/Fin.), Pavel Kousal (Mladá Boleslav), David Kaše (Sparta), Michal Řepík (Sparta), Matěj Stránský (Davos/Švýc.), Ondřej Najman (Mladá Boleslav), Michael Špaček (Frölunda/Švéd.), Filip Chlapík (Sparta), Jiří Smejkal (Lahti/Fin.), Petr Kodýtek (Plzeň), Luboš Horký (Brno), Matěj Blümel (Pardubice)

Přímé přenosy z Karjala Cupu

Skvělou zprávou pro každého hokejového fanouška je, že všechny zápasy národního týmu si bude moci vychutnat v přímém přenosu na kanále ČT Sport. Další možností je samozřejmě web sportovního kanálu České televize ceskatelevize.cz/sport, kde najdete spoustu doprovodných informací, reportáží apod. 

Další možností, jak sledovat zápasy EHT, představují live streamy sázkových kanceláří. A i když zápas není v nabídce Tipsport TV, ještě to neznamená, že ho nepřenáší některá ze zahraničních společností. Podívejte se do přehledu sázkových kanceláří, které nabízejí live stream, je velmi pravděpodobné, že některá z nich zápasy ve své nabídce mít bude.

Sázejte na Karjala Cup s našimi sázkovými kancelářemi

S každým turnajem Euro Hockey Tour se naskýtá i velké množství sázek, jež jsou ke každému zápasu vypisovány. Z předzápasové nabídky samozřejmě nechybí sázky na vítězství, OVER/UNDER, asijský handicap či sázky na střelce gólů. Velké množství příležitostí bude i v průběhu zápasu, live sázek se rozhodně bát nemusíte.

Vstupní bonus u 22bet