Zápas dne: West Ham - Leicester (21:00)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Zápas dne: West Ham - Leicester (21:00)


V pondělní dohrávce 2. kola anglické Premier League na sebe narazí West Ham a Leicester. Oba týmy své úvodní zápasy zvládly a tři body budou chtít získat i dnes. Utkání je zajímavé i z pohledu českého fanouška, protože v domácím dresu naskočí do utkání i dvojice českých reprezentantů Souček, Coufal. Utkání bez výraznějšího favorita je na programu od 21 hodin.

2. kolo Premier League 2021/22: West Ham - Leicester

V týmu domácích "kladivářů" se opět budeme moct těšit na představení českých legionářů Součka s Coufalem, kteří patří mezi základní stavební kameny výběru Davida Moyese. Prvně jmenovaný se rozhodujícím gólem výrazně podepsal pod vysoké vítězství 4:2, které si "hammers" připsali na půdě Newcastlu. I když domácí v zápase dvakrát vedli, na body to nestačilo. Za WHU se kromě Součka trefili ještě Cresswell, Benrahma a Antonio, pro kterého šlo o 47. ligový zásah v dresu West Hamu, čímž dorovnal klubový rekord Paola di Cania.

Kurzově je utkání mezi WHU a Leicesterem velmi vyrovnané. Nejen vzájemné zápasy z minulé sezóny, které "kladiváři" vyhráli 3:0 a 3:2, však mluví ve prospěch londýnského celku. Významnou výhodou domácích může být Olympic Stadium, na kterém v loňské sezóně získali 34 bodů a po Manchesteru City byli v domácím prostředí druhý nejúspěšnější tým. Hostům navíc bude chybět pětice defenzivních hráčů (Bertrand, Evans, Fofana, Justin a Mendy). Zodpovědnost tedy bude opět ležet především na čtyřiatřicetiletém Jamiem Vardym, který svým gólem rozhodl o vítězství v prvním kole nad Wolves.

V pěti posledních vzájemných utkání padly minimálně tři branky a kurz 1.87 u 22bet se nám zdá jako dobrá nabídka. Za menší vklad se určitě v kurzu 3.50 u FEZbetu dá zkusit i remíza.

OVER 2,5 gólů:

Remíza: