Zahrajte si Tipcup Turbo!

V pátek 5. února vypukne zcela nový typ Tipcupu – tzv. Turbo. Princip je stejný jako u klasických Tipcupů, jen s tím rozdílem, že se turnaj odehraje v kratším čase – kvalifikace poběží pět dnů, jednotlivá kola play off dva dny.

 

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Zahrajte si Tipcup Turbo!

V pátek 5. února vypukne zcela nový typ Tipcupu – tzv. Turbo. Princip je stejný jako u klasických Tipcupů, jen s tím rozdílem, že se turnaj odehraje v kratším čase – kvalifikace poběží pět dnů, jednotlivá kola play off dva dny.

 


Systém Tipcupu Turbo

Zimní Tipcup Turbo se bude hrát výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Turnaj odstartuje v pátek 5. února kvalifikací, kde budou hrát všichni sázející proti sobě, a to s denním limitem 50 Kč. Kvalda potrvá do úterý 9. února. Tři nejlepší z kvalifikace si odnesou 5 000 Netů! Odměny se dočká 500 nejlepších hráčů z kvalifikace.

Do play off Zimního Tipcupu Turbo, které vypukne ve středu 10. února, postoupí z kvaldy 8 192 soutěžících. Každý souboj jeden na jednoho ve vyřazovací části přitom bude trvat dva kalendářní dny. Pavouk play off, kde si všichni jeho účastníci přijdou na skvělé odměny, vyvrcholí v neděli 7. března. K úplnému vítězství tak musíte projít kvalifikací a porazit 13 soupeřů.

 

Jak se zúčastnit?

Při sestavování tiketu stačí zaškrtnout políčko "Tipcupy" a tiket vsadit. Záleží jen na vás, jaké tikety do soutěže zařadíte. Jediné omezení představuje zmíněný maximální denní limit vkladů. Na mobilních aplikacích vyberte při sestavování tiketu Zimní Tipcup Turbo v poli "soutěž", které je pod výběrem vkladu.

Tiket zařazený do Tipcupu bude vždy označený a uvidíte na něm i možný zisk bodů rovnající se potenciální výhře v Kč. Do hodnocení se započítají jen výherní tikety sázkaře, kterému se sečtou výhry v korunách na tiketech zařazených do Tipcupu a vyjádří se v bodech (body získané na tiketech složených z více sázenek, např. Kombinátory, se vypočítají z výher dosažených na jednotlivých sázenkách tohoto tiketu).

V rámci všech hracích kol si navíc můžete zobrazit tikety svých soupeřů z daného hracího dne i z odehraných kol předchozích (ale pouze za předpokladu, že už jste plně vyčerpali denní limit daného kola).

Nezapomeňte, že do Turnaje mistrů se můžete kvalifikovat právě prostřednictvím Tipcupů. Přes ně se do Turnaje mistrů probojuje 1 040 nejlepších z celoročního žebříčku Tipcupů (k 8. 11. 2021). Dalších 1 008 sázkařů se do Turnaje Mistrů dostane z Tipligy (k 8. 11. 2021, všichni od úrovně A třídy až po 1. ligu).

V případě, že ještě s Tipsportem či Chancí nemáte žádné zkušenosti, navštivte naše rozsáhlé recenze, díky nimž si o sázkových kancelářích uděláte lepší představu, a rovnou využijte bohatých vstupních bonusů!