Využijte štědrý bonus a sázku plus spiny zdarma

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Využijte štědrý bonus a sázku plus spiny zdarma


Jen chvíli před Štědrým dnem si pro vás naše partnerská sázková kancelář LOOT.BET připravila vskutku štědrou nabídku. Všichni naši čtenáři mohou při splnění daný podmínek získat bonus 100 % až do výše 200 € a k tomu navíc sázku 10 € zdarma plus 15 spinů na výherní automat Counter Punch Pro zdarma.

Bonus a sázku zdarma na esport získáte následovně:

  1. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, zaregistrujte se v sázkové kanceláři LOOT.BET.
  2. Proveďte vklad o velikosti alespoň 10 € za použití bonusového kódu IEM. a na svůj bonusový účet obdržíte bonus ve stejné výši jako je výše vašeho vkladu (až do výše 200 €).
  3. Po protočení dané sumy získáte sázku zdarma v hodnotě 10 € a 15 spinů zdarma na hru Counter Punch Pro
  4. Vsaďte vaši sázku zdarma na jakoukoliv hru s kurzem 1 až 50 a případnou výhru (až do výše 40 €) obdržíte na svůj bonusový účet.

LOOT.BET kurzy

Podmínky bonusu a sázky zdarma:

  1. Bonus: 100 %.
  2. Maximální výše bonusu: 200 €, nebo ekvivalent.
  3. Maximální převod: 200 €, nebo ekvivalent.
  4. Platí pro vklad: jakýkoliv vklad.
  5. Platí pro měny: EUR, USD, RUB, PHP, UAH, BRL, BTC, ETH, BCH, LTC.
  6. Minimální výše vkladu: 10 €, nebo ekvivalent.
  7. Typ protočení: reálné a bonusové zůstatky (úměrně).

Berte prosím na vědomí, že pro převedení bonusu na váš opravdový účet a zisk 10€ sázky + 15 spinů zdarma na hru Counter Punch Pro v hodnotě 0,25 € (kromě mBTC) musíte nejprve provést sázky o reálné peníze v celkové hodnotě alespoň 20násobku hodnoty bonusu. Protočení musí být provedeno do 15 dnů pomocí reálných a bonusových peněz ve stejném poměru s kurzem 1,79 a vyšším. Požadavek na kurz lze splnit dvěma jednotlivými sázkami nebo několika menšími sázkami splňující daná kritéria.

Berte prosím na vědomí, že pro převedení výhry ze sázky zdarma na váš opravdový účet musíte sázky v hodnotě 15násobku obdrženého bonusu. Protočení musí být provedeno do 10 dnů pomocí reálných peněz na sázky s kurzem 1,79 a vyšším. Požadavky lze splnit jedinou sázkou nebo několika menšími sázkami splňujícími daná kritéria.

Tento bonus je určen pro všechny hráče. Bonus nelze aktivovat, pokud máte na svém účtu aktivní jiný bonus. Požadavek na výběr ruší bonus a resetuje váš bonusový zůstatek na nulu.

Sázková kancelář LOOT.BET si vyhrazuje právo na zrušení bonusů a výher, pokud bude mít podezření na zneužívání promo akce nebo jiného nekalého jednání.

Přečtěte si naši recenzi sázkové kanceláře LOOT.BET a vsaďte si zdarma na profesionální esport!