Vypukl Jarní Tipcup Turbo!

V pátek 19. března vypukl Jarní Tipcup Turbo. Princip je stejný jako u klasických Tipcupů, jen s tím rozdílem, že se turnaj odehraje v kratším čase – kvalifikace pět dnů, jednotlivá kola jeden den.

 

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Vypukl Jarní Tipcup Turbo!

V pátek 19. března vypukl Jarní Tipcup Turbo. Princip je stejný jako u klasických Tipcupů, jen s tím rozdílem, že se turnaj odehraje v kratším čase – kvalifikace pět dnů, jednotlivá kola jeden den.

 


Systém Tipcupu Turbo

Jarní Tipcup Turbo se hraje výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Turnaj odstartuje v pátek 19. března kvalifikací, kde hrají všichni sázející proti sobě, a to s denním limitem 50 Kč. Kvalda skončí v úterý 23. března. Tři nejlepší z kvalifikace si odnesou 5 000 Netů! Odměny se dočká 500 nejlepších hráčů z kvalifikace.

Do další části Jarního Tipcupu Turbo, která vypukne ve středu 24. března, postoupí z kvaldy 8 192 soutěžících. Systém přitom bude následující: všichni proti všem! Soutěžící se tedy postaví proti sobě vždy v jedné skupině (s tím, že do dalšího kola postoupí lepší polovina). Každé kolo potrvá jeden kalendářní den. Finále Jarního Tipcupu Turbo je na programu v pondělí 5. dubna. Výše dotace? Více než 750 tisíc Netů! Na odměnu dosáhnou všichni soutěžící, kteří si poradí s nástrahami kvalifikace (přehled cen najdete v detailu Tipcupu). Celkový vítěz shrábne 50 000 Netů, poražený finalista obdrží 20 tisíc!

 

Jak se Jarního Tipcupu zúčastnit?

Při sestavování tiketu stačí zaškrtnout políčko "Tipcupy" a tiket vsadit. Záleží jen na vás, jaké tikety do soutěže zařadíte. Jediné omezení představuje zmíněný maximální denní limit vkladů. Na mobilních aplikacích vyberte při sestavování tiketu Jarní Tipcup Turbo v poli "soutěž", které je pod výběrem vkladu.

Tiket zařazený do Tipcupu bude vždy označený a uvidíte na něm i možný zisk bodů rovnající se potenciální výhře v Kč. Do hodnocení se započítají jen výherní tikety sázkaře, kterému se sečtou výhry v korunách na tiketech zařazených do Tipcupu a vyjádří se v bodech (body získané na tiketech složených z více sázenek, např. Kombinátory, se vypočítají z výher dosažených na jednotlivých sázenkách tohoto tiketu).

Ve skupinové fázi si soutěžící může zobrazit tikety svých soupeřů z předchozích odehraných dní v příslušném kole.

Nezapomeňte, že do Turnaje mistrů se můžete kvalifikovat právě prostřednictvím Tipcupů. Přes ně se do Turnaje mistrů probojuje 1 040 nejlepších z celoročního žebříčku Tipcupů (k 8. 11. 2021). Dalších 1 008 sázkařů se do Turnaje Mistrů dostane z Tipligy (k 8. 11. 2021, všichni od úrovně A třídy až po 1. ligu).

V případě, že ještě s Tipsportem či Chancí nemáte žádné zkušenosti, navštivte naše rozsáhlé recenze, díky nimž si o sázkových kancelářích uděláte lepší představu, a rovnou využijte bohatých vstupních bonusů!