V casinu Kajot vládnou automaty Joker

Při pohledu na nabídku her v našem online casinu Kajot nenarazíte na častější pojmenování pro automat než Joker. Celkem 15 automatů, které jsou momentálně v Kajotu k dispozici má v názvu jméno komiksového antihrdiny. My vám je nyní všechny představíme.

 

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

V casinu Kajot vládnou automaty Joker

Při pohledu na nabídku her v našem online casinu Kajot nenarazíte na častější pojmenování pro automat než Joker. Celkem 15 automatů, které jsou momentálně v Kajotu k dispozici má v názvu jméno komiksového antihrdiny. My vám je nyní všechny představíme.

 


Automaty Joker

Pojďme si nejprve říci, co tyto automaty spojuje. Symbol "Joker" u všech automatů dostává svému jménu a funguje jako žolík, který nahrazuje jiné symboly. Každý z automatů má navíc další speciality, díky kterým se hra stává zábavnější.

Pokud jste to náhodou nevěděli, Kajot vám nabízí i otáčky ZDARMA. Momentálně je v nabídce 25 otáček. 

Více informací o casinu zjistíte v naší rozsáhlé recenzi. 

 

Automaty se 3 válci

Joker 27 a Joker 27 Go – Tři válce, 27 výherních linií a geniální žolík! Skutečný přítel žolíka víc ke štěstí nepotřebuje. Á propos, pokud jde o štěstí, tato napínavá tříválcová hra nabízí nejen vynikající výherní šance, ale také až deset bonusových her. Chyťte štěstí za pačesy a staňte se "šťastným vítězem" hry Joker 27!

Joker Mania II a Joker Mania II Go – Pozor! Tenhle žolík vás prostě dostane! Při této zábavné tříválcové hře jsou totiž zábava a šance na výhru opravdu obrovské. Sledujte třešně a hvězdy. Ty vám totiž mohou přinést bonusy. Nechte se unést hrou Joker Mania II a pusťte se do toho!

Joker Plus II a Joker Plus II Go – S oblíbenou tříválcovou hrou Joker Plus II si vychutnáte hru, zábavu a napětí. Kromě toho máte šanci na vynikající zdvojnásobení výhry. Žolík navíc z vaší výhry může udělat ještě mnohem více. To na vašem obličeji vyloudí pořádný úsměv.

Ve všech těchto šesti hrách dojde při devíti stejných symbolech k pohádkovému zdvojnásobení výhry!

Joker Mania II

 

Automaty se 4 válci

Joker 81 a Joker 81 Go – Dobře známé symboly, ale zcela nový zážitek! Populární hra odhaluje své největší přednosti. Neuvěřitelných 81 výherních linií vám zajistí ty největší šance na výhru.

Joker Star 81 – Ve hře Joker Star 81 je jen jedna opravdová hvězda a tou jste vy! V této prominentní čtyřválcové hře se třpytí pověstný multižolík, který zdvojnásobí vaši výhru. Je to tak, dvojitou dávku zábavy a potěšení zažijete jedině v Joker Star 81!

Joker Area a Joker Area Go – Pozor! V Joker Area se střílí štěstí ze všech stran! Čtyři válce se točí na váš rozkaz – a když na střední výherní linii nastoupí dobře skrytý žolík, dostanete za každého žolíka čtyři bonusové hry. Není to lákavé?

Joker Area Go

 

Automaty s 5 válci

Joker Strong a Joker Strong Go – Kdo zůstane silný a kdo ztratí nervy? Jedinečná hra s žolíkem, který si sám hledá optimální místo na herním poli. Jedinečné rozložení výher s optimalizovaným žolíkem a šancí na zdvojnásobení výhry.

Joker Dream a Joker Dream Go – Také sníte o neskutečném potěšení ze hry a skvělých možnostech na výhru? Tak se probuďte a zahrajte si Joker Dream! Při této oblíbené pětiválcové hře se sice nevyhrává ve spánku, ale šance jsou velmi velké.

Joker Strong

No a jaké automaty bonusy za registraci můžete získat?