U MostBet oceníte vysoký vstupní bonus a kurzovou hladinu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

U MostBet oceníte vysoký vstupní bonus a kurzovou hladinu


Důležitá informace hned na začátek: sázková kancelář MostBet akceptuje hráče z České republiky! Jde nám dokonce naproti tím, že má i českou mutaci webu a také tím, že nabízí možnost vedení účtu v českých korunách. To jsou jen některé z mála benefitů, díky nimž se vyplatí mít u MostBet založený účet. Pokračujte ve čtení a dozvíte se více.

Vstupní bonus až 8 000 Kč / 300 €

Jedna z nejlepších věcí u MostBetu na vás čeká ihned při registraci. Řeč není o ničem jiném než o vstupním bonusu. Jeho maximální výši ovlivníte vy sami. Standardní výše bonusu je 100 % ve výši prvního vkladu, vy však můžete získat 125 % do výše 8 000 Kč. Jak? Stačí provést svůj první vklad do 15 minut od registrace.

Podmínky vstupního bonusu:

  1. Pro získání bonusu je potřeba při registraci zvolit sportovní bonus a do 7 dnů od registrace vložit na svůj sázkařský účet minimálně 36 Kč / 2 €.
  2. Pro získání 125% bonusu je nutné vložit peněžní prostředky na váš účet do 15 minut od registrace, v jiném případě bude váš bonus "pouze" 100%.
  3. Maximální výše bonusu je 8 000 Kč / 300 €.
  4. Před vybráním bonusu musíte celkem 5x prosázet bonusovou částku, a to na AKO tiketu s min. 3 událostmi v min. kurzu 1,40 (platí pro každou příležitost na tiketu). 
  5. Na splnění bonusových podmínek máte 30 dní.
  6. Před splněním bonusových podmínek není možné žádat o výběr, v opačném případě bonus zanikne.
  7. Bonusovou nabídku lze využít pouze jednou, buďto proto obzvláště pečliví při výběru bonusu u registrace.

Bonus do výše 8 000 Kč

Vysoká kurzová hladina MostBet

Nabídka sportů, na něž se dá sázet, je sice poměrně úzká, ale populární sporty jako fotbal, hokej, tenis, házená či basketbal samozřejmě nechybí, ovšem kromě nich a široké nabídky e-sportů už to v porovnání s konkurencí taková sláva není. Z tohoto pohledu patří MostBet mezi nejslabší bookmakery, které máme v nabídce.

Ocenit ovšem musíme, že u těch málo sportů, které jsou k dispozici, je nabídka soutěží velmi pestrá (např. u fotbalu můžete sázet na exotické soutěže, které u jiných bookmakerů neuvidíte; u stolního tenisu narazíte např. na lokální soutěže). Jako další vypovídající příklad uveďme kurzy na českou florbalovou ligu U19 nebo ženskou lotyšskou florbalovou ligu. A podobných perel nabízí MostBet více.

MostBet má však jinou přednost, která je mnohem důležitější! Velmi vysoký payout, který se u hlavních fotbalových či tenisových trhů může dostat až k hranici 96 - 97 %! Kurzová hladina 1,92 - 1,92 tedy není výjimkou. To už je na úrovni toho nejlepšího, co online sázkařský trh nabízí.

Průměrný payout bývá dokonce některými zahraničními portály udáván kolem 94 %. V případě vedlejších trhů a méně sázených soutěží hladina pochopitelně klesá. Stejně tomu je i u live sázení.