Storno tiketu ve Fortuně


Občas se každý z nás „uklikne“, ať už v tipu na zápas nebo ve výši vsazené částky. A pak trne, jak to všechno dopadne. Od teď už to ale pro sázkaře u Fortuny nebude žádný problém!

Staronová novinka ve Fortuně - STORNO tiketu

Fortuna pokračuje po přechodu na novou platformu v postupném vylepšování svých služeb! Na základě požadavků, které sbírá od svých klientů dotazníky, emailem či z komunity, přidává staronovou funkcionalitu – STORNO tiketu.

Funkci storna určitě není potřeba představovat. Sázkaři ji mohou znát i od některých konkurenčních sázkových kanceláří. Potenciální službu však storno nemusí plnit jenom při ukliknutí, ale např. i pokud v obavě o drop kurzu vsadíte tiket co nejrychleji bez porovnání příležitosti u ostatních bookmakerů a vzápětí zjistíte, že konkurence má kurz ještě vyšší. Tehdy se vyplatí stornovat vsazený tiket a vsadit ho s vyšším kurzem jinde.

Fortuna se snaží plnit požadavky svých klientů a na vrcholu zákaznického pomyslného žebříčku priorit se ocitlo právě storno. Nově tedy všichni sázkaři u Fortuny mohou využít možnost storna až do 5 minut od vsazení. Samozřejmě za předpokladu, že na tiketu nezačal zatím žádný zápas. Storno tiketu lze uplatnit na pobočkách (zde zůstává stále v platnosti 10 minut) a nyní také v prohlížeči vašeho počítače nebo mobilu. V aplikaci bude storno přidáno v dohledné době první možnou aktualizací.

Jak stornovat tiket u Fortuny?

Pro zrušení tiketu stačí kliknout na symbol v detailu tiketu. Akci musíte stihnout do 5 minut od podání tiketu. Po uplynutí pětiminutového okna již nebude tlačítko pro storno tiketu aktivní. Stejná situace nastane v případě, že jeden ze zápasů na tiketu již začal.

Storno platí pouze pro prematch (předzápasové) sázky, při live sázení není možné storno využít.

Své stornované tikety poznáte v přehledu tiketů nebo v sekci "Moje tikety" podle ikonky .