Sázková kancelář zaměřená na esport. Představujeme LOOT.BET

Máte rádi esport a rádi sázíte? Chtěli byste tyto dvě věci spojit, ale nabídka běžných sázkových kanceláří vám nevyhovuje? Přesně pro vás tu je LOOT.BET. Naše vlajková loď pro sázení na esport.

 

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázková kancelář zaměřená na esport. Představujeme LOOT.BET

Máte rádi esport a rádi sázíte? Chtěli byste tyto dvě věci spojit, ale nabídka běžných sázkových kanceláří vám nevyhovuje? Přesně pro vás tu je LOOT.BET. Naše vlajková loď pro sázení na esport.

 


Sázení na esport

Z esportu se stává světový fenomén. V turnajích se točí velké peníze, prize money se pohybují ve statisících i milionech dolarů (jeden příklad za všechny: v roce 2017 se v rámci turnaje International v Dotě 2 rozděloval bank v hodnotě téměř 25 000 000 dolarů), hráči mají profesionální smlouvy a hraním elektronických sportů se živí. Dokonce je reálné, že esporty se stanou součástí olympijských her, ostatně není se co divit, esporty zdaleka nejsou pouhou zábavou pro děti, ale skutečným byznysem. Například světový šampionát v League of Legends si každoročně nenechá ujít až 400 milionů diváků.

Pokud se chcete dozvědět více, doporučujeme navštívit naši kategorii Esport. 

Tohoto trendu si pochopitelně všimly i sázkové kanceláře, které sázky na esporty již pravidelně zařazují do své nabídky. Výjimkou nejsou ani české sázkové kanceláře jako Tipsport nebo Fortuna.

Dnes již esporty patří do kurzové nabídky téměř každé sázkové kanceláře

Většina z těchto renomovaných sázkových kanceláří se však věnuje esportům tak trochu okrajově, čehož by mohla využít sázková kancelář LOOT.BET, která figuruje na trhu od roku 2016 a od samého začátku se profiluje jako platforma zaměřující se na hráče a sázkaře esportů. Za sázkovou kanceláří LOOT.BET stojí společnost Livestream Ltd se sídlem na Kypru a spadající pod herní licenci Curacao Gaming License #365/JAZ.

 

Na jaké esporty se dá na Loot.bet sázet?

V současnosti je v nabídce 16 esportů a jejich nabídka se postupem času rozšiřuje.

V sázkové kanceláři LOOT.BET se dá momentálně sázet na celkem 16 různých esportů

Mezi největší taháky patří samozřejmě Dota 2, Counter Strike: Global Offensive, LoL (League of Legends), Rocket League, Call of Duty a StarCraft 2. V nabídce však nechybí ani sportovní tituly jako NBA2K či FIFA.  

Nenechte si ujít naše články se strategiemi, jak sázet na jednotlivé esporty.

Jak sázet na League of Legends

Jak sázet na Dota 2

Jak sázet na Hearthstone

Jak sázet na Overwatch

Jak sázet na PUBG

Na LOOT.BET najdete všechny populární esporty

 

Jaké výhody budu díky LOOT.BET mít?

V první řadě je potřeba zmínit skvělý bonus, který LOOT.BET nabízí novým sázkařům. Vstupní bonus je až 200 € ve výši 100 %. Pokud tedy vložíte 200 €, dostanete po splnění bonusových podmínek dalších 200 € navíc.

Jaké jsou bonusové podmínky si můžete přečíst v naší obsáhlé recenzi sázkové kanceláře LOOT.BET 

Další výhodou je samozřejmě pestřejší nabídka zápasů a turnajů, na které můžete vsázet.

Na LOOT.BET navíc můžete na esporty sázet i live, a ještě u toho sledovat každý zápas díky streamu.

Pokud se věnujete sázení na esport, tak LOOT.BET by měl být vaší jasnou volbou.