Sázka na Counter Strike zdarma

Sázka na Counter Strike zdarma


Dnes startuje druhá sezóna profesionální Counter Strike: Global Offensive ligy Flashpoint Season 2. Naši čtenáři mají možnost si na ligu vsadit reálné peníze zdarma a získat bonus až 200 €.

Naše partnerská sázková kancelář LOOT.BET, která se zaměřuje čistě na esport, si pro všechny zákazníky připravila bohatou akci v rámci druhé sezóny Counter Strike ligy Flashpoint Season 2.

Za vklad o velikosti pouhých 10 € (samozřejmě i vyšší) s využitím promo kódu FLASHPOINT obdržíte bonus za vklad o velikosti 100 % až do 200 €.

CS:GO Flashpoint LOOT.BET kurzy

Pravidla pro zisk bonusů zdarma jsou jednoduchá:

  1. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, zaregistrujte se v sázkové kanceláři LOOT.BET.
  2. Proveďte vklad o velikosti alespoň 10 € za použití bonusového kódu FLASHPOINT
  3. Na váš bonusový účet obdržíte bonus ve výši vložené částky až do výše 200 €.
  4. Po vsazení 20násobku sumy obdrženého bonusu obdržíte 20 € na sázku na esport zdarma a navíc 20 otoček zdarma na hru The Rise of AI.

Berte prosím na vědomí, že pro převedení bonusu na váš opravdový účet musíte nejprve provést sázky o reálné peníze v celkové hodnotě alespoň 20násobku hodnoty bonusu s kurzem 1,79 a vyšším do 15 dnů od jeho připsání.

Po splnění této podmínky obdržíte 20 € na sázku na esport zdarma a 20 otočení zdarma na výherní automat The Rise of AI.

Pro převedení výhry ze sázky zdarma na váš opravdový účet musíte nejprve provést sázky o reálné peníze s kurzem 1,79 a vyšším v celkové hodnotě alespoň 12násobku dané výhry do 7 dnů od jejího připsání.

Přečtěte si naši recenzi sázkové kanceláře LOOT.BET a vsaďte si zdarma na profesionální esport!