Rozbalte si 3 dárky během ESL Pro League

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Rozbalte si 3 dárky během ESL Pro League


V těchto dnech probíhá velký Counter Strike: Global Offensive turnaj ESL Pro League. Naše partnerská sázková kancelář LOOT.BET si v rámci toho jako vždy přichystala pro své zákazníky něco navíc.

ESL Pro League Season 12 rozdá na pěti kontinentech celkem 750 000 $. Jedná se tak o jeden z největších online Counter Strike turnajů vůbec. Není se tedy čemu divit, že si pro vás naše partnerská sázková kancelář LOOT.BET připravila speciální promo akci, díky které bude sledování zápasů o to napínavější.

LOOT.BET ESL Pro League kurzy

Všichni zákazníci, noví i stávající, mohou získat hned tři dárky zdarma. Za splnění jednoduchých podmínek tak získáte sázku na Counter Strike zdarma ve výši 20 €, bonus za vklad 100 % až do výše 200 € a 20 spinů zdarma na Counter Strike výherní automat Counter Punch Pro.

Pro získání všech bonusů zdarma postupujte následovně:

  1. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, zaregistrujte se v sázkové kanceláři LOOT.BET.
  2. Proveďte vklad o velikosti alespoň 10 € se zadáním bonusového kódu EPL.
  3. Na svůj bonusový účet obdržíte bonus ve výši 100 % vložené částky až do výše 200 €.
  4. Po protočení bonusové částky obdržíte sázku zdarma ve výši 20 € a 20 otoček zdarma na hru Counter Punch Pro.

Berte prosím na vědomí, že pro převedení bonusové částky na váš opravdový účet musíte provést sázky o reálné peníze s kurzem 1,69 a vyšším v celkové hodnotě 20násobku obdrženého bonusu plus vklad do 15 dnů od jeho připsání.

Po splnění této podmínky obdržíte sázku zdarma ve výši 20 € a 20 otoček zdarma na hru Counter Punch Pro.

Pro převedení výhry za sázku zdarma na váš opravdový účet musíte nejprve provést sázky o reálné peníze s kurzem 1,79 a vyšším v celkové hodnotě alespoň 10násobku obdrženého bonusu do 7 dnů od jeho připsání.

Přečtěte si naši recenzi sázkové kanceláře LOOT.BET a vsaďte si zdarma na profesionální esport!