Kurzové sázení i z vašeho mobilu. Jak na to?

Kurzové sázení nás baví a většinou chceme sázet, hrát i znát výsledky online, kdykoliv jsme připojeni na internet. Co když ale lze celou záležitost posunout o lvl výš?

 

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Kurzové sázení i z vašeho mobilu. Jak na to?

Kurzové sázení nás baví a většinou chceme sázet, hrát i znát výsledky online, kdykoliv jsme připojeni na internet. Co když ale lze celou záležitost posunout o lvl výš?

 


Kurzové sázení s mobilními aplikacemi je snadnější

Je jedno jestli sázíme přes Fortunu, Sazku, Tipsport či jakoukoliv jinou sázkovou kancelář, to co dozajista oceníme je kvalitní nástroj v našich rukou. I správný mistr kovář potřebuje ke své radosti dobré kladivo. Proč my bychom si neměli něco takového dopřát také?

Jestli máme Android nebo Apple nezáleží, pro obě tato zařízení existují volně stažitelné aplikace zaměřené na kurzové sázení, které nabízí svým uživatelům řadu výhod. Kromě toho, že uživatelé získávají dokonalý přehled o jejich kontu, mohou si dopřát i sledování tisíce živých zápasů s live sázkami.

Díky těmto aplikacím získáváme jakožto uživatelé přístup ke snadným platbám i výplatám. Můžeme se účastnit různých soutěží dané sázkové kanceláře, psát na fóru, být součástí největší komunity sázkařů a mít možnost kdykoliv navštívit i Tiket arénu.

 

Mobilní sázení využívá stále větší počet lidí. Jaký je rozdíl oproti PC?

Jednoduchá rovnice, vyšší počet majitelů chytrých mobilních zařízení = vyšší počet uživatelů mobilního sázení. Svět internetu se v poslední dekádě se světem mobilů propojil neuvěřitelným způsobem. Přes mobil si dnes lze objednat téměř jakékoliv zboží, přes bankovní účet poslat platbu, natáčet živé přenosy a teď v neposlední řadě i sázet.

Oproti klasickému PC je zde ta výhoda, že se do systému sázení můžeme připojit kdykoliv a kdekoliv. Vůbec nezáleží na tom, zda čekáme na zastávce, jsme v restauraci nebo využíváme obědové pauze v práci. Pakliže máme přístup k wifi signálu či mobilním datům, můžeme sázet odkudkoliv, kdykoliv a žádná sázka nám již neunikne. Něco takového stolní počítač nenabízí.

 

Které sázkové kanceláře nabízí mobilní sázení?

Sázková kancelář Tipsport nabízí své sázkařské aplikace ke stažení zcela zdarma jak na Android, tak i Apple ZDE na těchto stránkách. Na webu je uveden i kompletní návod, jak aplikaci stáhnout, nainstalovat a používat.

Podobně je na tom i Fortuna. Tato aplikace nám umožňuje vyšší formu zabezpečení skrze otisky prstů. Nikdo se tedy na náš účet nedostane. Dále máme přístup k živým přenosům, statistikám, upozorněním a mnoho dalšího, co profesionální sázkař musí prostě mít. Aplikace je jak na Android, tak i Apple IOS a ke stažení je ZDE