Kteří čeští sportovci jsou nejsledovanější na Instagramu ?

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Kteří čeští sportovci jsou nejsledovanější na Instagramu ?


Profesionální sport a sociální sítě jdou již nějaký pátek ruku v ruce. Kromě informování fanoušků o novinkách lze svůj účet využít i k placené propagaci a dalším přivýdělkům. Podívejme se, kteří čeští sportovci jsou nejsledovanější na sociální síti Instagram.

MostBet nabízí bonus 8000 Kč !

1. Adam Ondra – 807 000 sledujících

Lezec a olympionik, čtyřnásobný mistr světa a jeden z nejlepších lezců v historii tohoto sportu. Adam Ondra se i přes nepříliš velkou popularitu svého sportu nachází suverénně na prvním místě v počtu sledujících na Instagramu.

2. Petra Kvitová – 631 000 sledujících

Česká tenistka a dvojnásobná vítězka Wimbledonu. Byť se Petře Kvitové na kurtu v posledních měsících nedaří jako dříve, na sociálních sítích patří mezi nejoblíbenější české sportovce. Kromě záběrů z tréninků sdílí na Instagramu také fotky ze zákulisí a soukromého života.

3. David Pastrňák – 473 000 sledujících

Momentálně nejlepší český hokejista působící v NHL. Pastrňák je známý svým extravagantním stylem, který se nebojí sdílet i na Instagramu. Jeho profil je pak protkán fotkami z kabiny Bostonu, kde patří dlouhodobě mezi nejlepší hráče.

1xBit nabízí sázení v kryptoměnách !

4. Karolína Plíšková – 443 000 sledujících

Druhá tenistka v elitní pětici nejsledovanějších českých sportovců. Karolína Plíšková si zahrála finále US Open a Wimbledonu. Kromě toho se dostala alespoň do semifinále všech čtyř Grand Slamů. Titul se jí však stále vyhrát nepodařilo. Její profil je populární především mezi pány, jelikož se česká tenistka nebojí sdílet mnohdy i velmi odvážné fotografie.

5. Jiří Procházka – 401 000 sledujících

Český bojovník nejprestižnější bojové organizace UFC je na Instagramu také velmi populární. Díky svým nedávným úspěchům patří také k nejrychleji rostoucím profilům, co se týče českých sportovců.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !