Ceb se vrací, SumaiL končí

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Ceb se vrací, SumaiL končí


Po půlročním angažmá končí v nejúspěšnějším Dota 2 týmu pro někoho ta vůbec největší hvězda hry SumaiL. Důvodem je návrat jednoho z pilířů týmu.

Začátkem roku opustili tým OG, šampiony největšího esport turnaje The International, tři členové ana, JerAx a Ceb. Na jejich místo nastoupili krátce poté Saksa, MidOne a SumaiL. Nová hvězdná sestava dávala tušit obřímu potenciálu a možná i neskutečnému hattricku.

Po půl roce ovšem přichází (možná očekávatelná) zpráva, že se mezi aktivní hráče vrací Sébastien „Ceb“ Debs.

„Strašně mi chyběli. Prošli jsme si spolu vším. Každá hra, kterou hráli beze mě, mi připadala jako ohromná ztráta času. Hraní s nimi mě baví víc než cokoliv jiného.“ Komentuje svůj návrat přímo Ceb.

V sestavě nastoupí opět na pozici offlanera. MidOne bude zastupovat roli hard carryho na pozici 1 a jak jsme zmínili, SumaiL v týmu končí. O jeho další budoucnost bychom se ovšem vůbec neobávali a mnoho zavedených týmů by jej do svých řad zajisté rádo přivítalo.

První zkouškou „nové“ sestavy bude turnaj OGA Dota PIT Season 2: Europe CIS, který startuje zítra. Celá věc je o to zajímavější, že se jim jako první do cesty postaví naši oblíbenci Vikin.gg s Miroslavem „BOOM“ Bičanem v čele. Zápas můžete sledovatpondělí od 17.00.