Hrát v online casinu

RecenzeSepisujeme všechny nezbytné informace, které jsou důležité ke hraní v casinu. HodnoceníDáváme prostor všem hráčům, aby se ke casinu vyjádřili. VIP bonusVšechny bonusy vyjednáváme s casiny speciálně pro naše hráče! Počet hráčůPočet udává kolik českých hráčů v online casinu právě teď hraje. Patentované
PatentovanéCasina pouštějí české hráče do vnitř a umožňují jim vkládat a vybírat své výhry.
1 Woocasino
Woocasino
100
Zahrálo si 1 640 uživatelů
100 € + 150 Free Spins
Zahrálo si
1 640 uživatelů
100 € + 150 Free Spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
1 Woocasino
100

Zahrálo si 1 640 uživatelů
Zahrálo si
1 640 uživatelů
100 € + 150 Free Spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 King Billy Casino
King Billy Casino
100
Zahrálo si 4 190 uživatelů
1 000 € + 200 free spins
Zahrálo si
4 190 uživatelů
1 000 € + 200 free spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 King Billy Casino
100

Zahrálo si 4 190 uživatelů
Zahrálo si
4 190 uživatelů
1 000 € + 200 free spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 Fortune Clock
Fortune Clock
100
Zahrálo si 8 507 uživatelů
Až 100% vkladu + 80 otočení
Zahrálo si
8 507 uživatelů
Až 100% vkladu + 80 otočení

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 Fortune Clock
100

Zahrálo si 8 507 uživatelů
Zahrálo si
8 507 uživatelů
Až 100% vkladu + 80 otočení

Vzít si bonus
Vzít si bonus
4 CyberCasino 3077
CyberCasino 3077
0
Zahrálo si 310 uživatelů
180%/1 500 € pro nové hráče
Zahrálo si
310 uživatelů
180%/1 500 € pro nové hráče

Vzít si bonus
Vzít si bonus
4 CyberCasino 3077
0

Zahrálo si 310 uživatelů
Zahrálo si
310 uživatelů
180%/1 500 € pro nové hráče

Vzít si bonus
Vzít si bonus
5 Slottica casino
Slottica casino
100
Zahrálo si 7 383 uživatelů
50 otočení + 200 € za vklad
Zahrálo si
7 383 uživatelů
50 otočení + 200 € za vklad

Vzít si bonus
Vzít si bonus
5 Slottica casino
100

Zahrálo si 7 383 uživatelů
Zahrálo si
7 383 uživatelů
50 otočení + 200 € za vklad

Vzít si bonus
Vzít si bonus
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina
Aktualizováno ke dni: 3.1.2021

Paysafecard v on-line casinu: hodnocení platební metody

Hráči, podle nichž nezáleží na metodě vkladu používané ke hraní v on-line casinu, se mýlí. Rozdíly existují nejen mezi kryptoměnami a fiat (klasickými) měnami. S každým způsobem platby se pojí jiné výhody, limitace a další zápory. Je Paysafecard vhodnou, nebo nebezpečnou volbou?

Paysafecard v on-line casinu: hodnocení platební metody

Proč se může vyplatit zvolit paysafecard?

Mnoho on-line casin nabízí možnost hrát zadarmo čili bez nutnosti vkladu. Množit no deposit bonusy však příliš dobře nejde, a už v žádném případě ne dlouhodobě. Hraní v demo módu zase může postrádat vzrušení. Pokud je pro vás hazardní hraní více než jednorázovým zpestřením Vánoc, bez vkladu se zřejmě neobejdete.

Jelikož se virtuální herny pokoušejí cílit na co nejširší spektrum hráčů, nabízejí řadu platebních metod.

Rozhraní Paysafecard

Mezi ty nejvíce rozšířené možnosti patří platba kartou, bankovní převod a e-peněženky. Ani jedna varianta však nedovede hráči poskytnout dostatečnou míru anonymity, neboť dotyčný se musí identifikovat: minimálně číslem karty nebo bankovního účtu. Navíc platby ve prospěch casina lze dohledat na bankovních výpisech.

Co je to Paysafecard v kostce?

Zejména z výše uvedených důvodu hráči volí Paysafecard. Tuto anonymní metodu platby lze popsat jako papírový kupón, jenž je na území ČR k dostání v peněžních hodnotách 100, 300, 1 000 či 2 000 Kč.

Rozhraní My Paysafecard

Jak Paysafecard zakoupit?

Jestliže vás tento způsob platby zaujal, doporučujeme na oficiálních stránkách nalézt prodejní místa ve vašem okolí. Bydlíte-li ve větším městě, nebudete muset jezdit (možná ani chodit) daleko. Prakticky každá sázková kancelář a trafika nabízí Paysafecard. Pochodit můžete i na benzínkách (Shell a OMV), případně v supermarketech. O distribuci se starají také termínály Sazka nebo Tipsport.

Paysafecard kupón

Bohužel internetová mapa se neaktualizuje pravidelně. Z toho důvodu zde mohou být uvedeny podniky, kde kupón už ve skutečnosti neprodávají. Takřka stoprocentně tuto službu poskytují vyhledané sázkové kanceláře. Alternativou jsou on-line PIN kódy, které lze zakoupit na oficiálním e-shopu Paysafecard.

V každém případě nákup Paysafecard není žádná věda. Stačí u přepážky požádat o kupón vámi zvolené hodnoty.

Existují dvě formy karty:

  • Pro plnoleté „se vším všudy“
  • Pro mladší osoby s limity v použití, kterou nelze uplatit pro sázení on-line.

Nezapomeňte proto potvrdit vaši dospělost a zažádat o „plnohodnotnou“ variantu.

Přestože službu nabízí řada on-line směnáren, vzhledem k vysokým poplatkům se vyplatí hledat jinou cestu. Jestliže naleznete prodejce neuvedeného na oficiálním seznamu prodejních míst, doporučujeme pečlivě posoudit jeho důvěryhodnost.

Jak provádět vklad do casina pomocí Paysafecard?

Na úzkém proužku papíru je vytištěn 16místný kód (PIN), který na stránce určené pro vklad do casina zadáte do příslušného políčka. Volbu potvrdíte a víc neřešíte. Opravdu je to takto jednoduché.

K dispozici vám jsou však i pokročilé možnosti transakce:

  • Vložit pouze určitý podíl z financí umístěných na vašem kupónu. Například do Paysafecard za 2 000 Kč pošlete do casina pouze 500 Kč. Zůstatek lze využít pro jinou platbu (platby).
  • Vložit větší obnos, než jimž disponuje váš kupón. V tomto případě zvolte v pokladně casina možnost platby s více kartami současně. Postupně pak zadáte všechny 16místné kódy.

Jak jste si mohli všimnout, při tomto postupu nepředkládáte doklad totožnosti a celkově udržujete vaši identitu v anonymitě. Casinu poskytujete pouze zmíněný kód.

Paysafecard

Úskalí transakcí s Paysafecard

Abyste měli přehled o vašem zůstatku, můžete se zaregistrovat na Paysafecard. Na váš tzv. My Paysafecard účet můžete vkládat „finanční obsah“ kupónů a poté odesílat do casina libovolnou částku. Netřeba zadávat dlouhý PIN, pouze si zvolíte částku a za chvíli už můžete sázet na vašich oblíbených hrách. Veškeré finance máte na jednom místě, nikoli „rozházené“ v několika kuponech.

Tato služba se chová de fakto jako internetová peněženka. Bohužel při registraci odhalíte vaše identifikační údaje. Stojíte tedy před Sofiiinou volbou: Pohodlný vklad dle vašich představ a konec běhání do sázkovky, nebo zachování anonymity?

Pokud u vás převážila anonymita, nabízí se otázka, jak zjistit zůstatek Paysafecard. Zapamatovat si, co jste si za kupón pořídili je obtížné, zejména při „rozkouskování plateb“ (opětovné využití kupónu pro jinou transakci po určité době). Vaším spojencem je váš PIN kód, který zadáte do políčka, nacházejícího se na stránce „Zjištění zůstatku“. Po potvrzení akce ihned víte, kolik si toho můžete ještě dovolit nakoupit za daný kupón.

Náhoda je blbec. Stanete-li se obětí podvodu, viru či krádeže, můžete PIN nechat zablokovat, a zamezit tak zloději manipulovat s vašimi prostředky. Nebojte, zůstatek na uzamčeném kupónu obdržíte, takže nepřijdete ani o korunu.

Potvrzení platby v My Paysafecard

Které české casino akceptuje vklad přes Paysafecard?

Z šesti licencovaných on-line casin podporují tuto platební metodu pouze dvě herny, konkrétně:

Tato dvojice poskytovatelů hazardu proslula širokým výběrem způsobů transakcí, včetně e-peněženky Skrill a bitcoinu.

Casino Tipsport Vegas Denní bonus: 100% Limit: 5000 Kč Váš vklad: 3000 Kč Váš bonus: 3000 Kč Získat bonus
Casino Tipsport Vegas
Získat bonus
Denní bonus: 100% Limit: 5000 Kč Váš vklad: 3000 Kč Váš bonus: 3000 Kč

Dobití vašeho herního konta pomocí Paysafecard je stejně snadné jako u ostatních platebních metod. Po přihlášení do casina stačí v pokladně kliknout na vklad přes Paysafecard. Následně budete zpravidla přesměrováni na web Paysafecard, kde zadáte PIN do příslušného políčka. Jednotlivé znaky stačí psát za sebou, rozdělování do okének se provádí automaticky. Poté už jen stisknout „Vložit“ a peníze doputují na váš účet za pár okamžiků.

Samozřejmě Paysafecard, dnes natolik oblíbenou metodu platby, akceptuje řada zahraničních casin. Pouze zamrzí, že při vkladu v jiné měně než v českých korunách může činit obtíže se dle kurzu dopočítat, jak vložit do casina vaši zamýšlenou sumu.

Kdy použít Paysafecard generátor?

Nikdy! Tento koncept není ničím víc než podvodem. Nevěřte webovým stránkám, které vám údajně vygenerují kupón s vyšší peněžní hodnotou na oplátku za poskytnutí vašeho Paysafecard PINu. Nejenže nedostanete ani korunu, nýbrž můžete přijít i o veškeré finance uložené na vaší kartě.

Paysafecard generátor: podvod

Je Paysafecard dostupný celosvětově pro gambling?

Dokud americké ministerstvo financí nezakázalo používat Paysafecard při on-line hazardu, hráči z celého světa mohli provádět vklady tímto způsobem. Finanční regulace se však dotýká pouze transakcí v dolarech. Proto řada USA casin akceptuje Paysafecard při použití jiné měny, jako je euro.

Jde však o otevřenou legislativu, která se může kdykoli změnit: ať už ve prospěch hráčů, nebo zablokováním těchto kuponů ve veškerých měnách.

Chance casino Vegas Denní bonus: 100% Limit: 5000 Kč Váš vklad: 2500 Kč Váš bonus: 2500 Kč Získat bonus
Chance casino Vegas
Získat bonus
Denní bonus: 100% Limit: 5000 Kč Váš vklad: 2500 Kč Váš bonus: 2500 Kč

Lze v casinu provádět výběry s Paysafecard?

Většina provozovatelů umožňuje provádět pouze vklady. Ve zbylých případech je podporován výběr pouze na mypaysafecard („e-peněženku“), nikoli přímo na kupon Paysafecard.

K používání karty se obvykle nevážou žádné poplatky. Výše případných poplatků za transakce pomocí této metody se liší herna od herny.

Další informace o Paysafecard se dozvíte v Akademii kurzového sázení.

5.12.2020 • 03:33 • Autor: PavelDr

Další novinky z rubriky Svět hazardu

TOP casino fóra: Kde se bavit o hazardu? TOP casino fóra: Kde se bavit o hazardu? 18.1.2021 • 16:25 • Autor: PavelDr Máte ve světě hazardu problém? Hledáte nejlepší online casino? Chcete se poradit o sázení na zápasy? Nebo se jen pobavit o zajímavých kamenných hernách? K tomu všemu a mnohem více slouží casino forum. Pojďme se podívat na online diskuzní fóra, kam stojí za to se registrovat.   Víkendové bonusy v online casinu - leden 2021 Víkendové bonusy v online casinu - leden 2021 15.1.2021 • 20:40 • Autor: PavelDr Konečně je tu víkend. Vy teď můžete zaspat (nikam totiž nepospícháte), ale online casina nesmějí. Poskytovatelé hazardu si pro vás i v novém roce 2021 přichystali víkendové bonusy. Mrkněte, jestli na seznamu víkendových bonusů v online casinu je i vaše herna. Sizzling Hot automaty: co jsou zač a kde je hrát? Sizzling Hot automaty: co jsou zač a kde je hrát? 11.1.2021 • 06:27 • Autor: PavelDr Sizzling hot automaty má v rukávu studio Novomatic (Novoline). Navzdory svému stáří se hra pyšní pěti válci a pěti výplatními liniemi. Jde o automaty zapsané zlatým písmem do srdcí většiny hráčů po celé Evropě. Vyznačují se jednoduchým, zato velmi zábavným herním systémem. Je podivuhodné, jak rychle si automaty typu Sizzling Hot získali oblibu u hráčů poté, co se z kamenných heren přesunuly i do světa online hazardu. Stejně neuvěřitelné je, že tyto automaty dodnes patří k těm nejvyhledávanějším. 21 spinů za registraci bez nutnosti vkladu - King Billy 21 spinů za registraci bez nutnosti vkladu - King Billy 5.1.2021 • 03:32 • Autor: PavelDr Nejen lidé, co znají píseň Černí andělé, si říkají, že hrát v online casinu se středověkou tématikou není dobrý nápad. Zdání ale klame. King Billy je jedno z nejvíce důvěryhodných casin, které má v rukávu spoustu ocenění. Jak dokazuje například Casino Guru, v této internetové herně se opravdu nemusíte obávat podvodu. Věrohodnost ale není jediným důvodem, proč dát tomuto casinu šanci. Jak můžete zjistit v naší recenzi, King Billy Casino vyniká v mnoha ohledech. A nedávno se stalo ještě lepším: nabízí totiž free spiny bez vkladu, za pouhé dokončení registrace. Zákon o hazardních hrách (loterijní zákon) 2021 Zákon o hazardních hrách (loterijní zákon) 2021 3.1.2021 • 11:41 • Autor: PavelDr Byly doby, kdy se česká legislativa stavěla naprosto proti online casinu. Na našem území nemohl působit ani jediný provozovatel internetové hazardní hry. Pokud by se o to někdo pokusil, čekala by ho pořádně tučná pokuta (až 10 mega). Proto se online casina stáhly do daňových rájů a odtud bezpečně nabízely (nejen) českým hráčům automaty, ruletu, poker a jiné casino hry. Situaci ve světě hazardu učinil přítrž nový loterijní zákon, který senátoři schválili svoji většinou na konci června 2016. Novela vešla v platnost 1. 1. 2017. Podle ministra financí Andreje Babiše původní právní úprava už dávno nevyhovovala současnému trhu hazardu. Trefilo se ale Ministerstvo financí zákonem o hazardních hrách do černého? 25 kuriozit ze světa hazardu 25 kuriozit ze světa hazardu 3.1.2021 • 07:24 • Autor: PavelDr Už znáte 20 TOP zajímavostí ze světa hazardu? Nyní něco extravagantnějšího… Casina překypují zajímavými mýty a legendami, které zní příliš dobře na to, aby byly pravdivé. Slyšeli jste příběh o výhře 25 milionů dolarů na automatech? Nebo o hráčích s plenami pro seniory, kteří odmítají opustit „vlnu vítězství“? Paradoxně ty nejšťavnatější fakta o gamblingu pocházejí z míst, kde je hazard zapovězen. To jen dokazuje fakt, že lidem nezabráníte hrát hazardní hry. Ve využívání děr v zákoně proslulo hlavně Japonsko. Podívejte se na kuriozity ze světa, který byl, je a vždy bude mezi námi.

Co tě zajímá?

Nepřehlédněte

TOP casino fóra: Kde se bavit o hazardu? TOP casino fóra: Kde se bavit o hazardu? 18.1.2021 • 16:25 • Autor: PavelDr Máte ve světě hazardu problém? Hledáte nejlepší online casino? Chcete se poradit o sázení na zápasy? Nebo se jen pobavit o zajímavých kamenných hernách? K tomu všemu a mnohem více slouží casino forum. Pojďme se podívat na online diskuzní fóra, kam stojí za to se registrovat.   Víkendové bonusy v online casinu - leden 2021 Víkendové bonusy v online casinu - leden 2021 15.1.2021 • 20:40 • Autor: PavelDr Konečně je tu víkend. Vy teď můžete zaspat (nikam totiž nepospícháte), ale online casina nesmějí. Poskytovatelé hazardu si pro vás i v novém roce 2021 přichystali víkendové bonusy. Mrkněte, jestli na seznamu víkendových bonusů v online casinu je i vaše herna. Sizzling Hot automaty: co jsou zač a kde je hrát? Sizzling Hot automaty: co jsou zač a kde je hrát? 11.1.2021 • 06:27 • Autor: PavelDr Sizzling hot automaty má v rukávu studio Novomatic (Novoline). Navzdory svému stáří se hra pyšní pěti válci a pěti výplatními liniemi. Jde o automaty zapsané zlatým písmem do srdcí většiny hráčů po celé Evropě. Vyznačují se jednoduchým, zato velmi zábavným herním systémem. Je podivuhodné, jak rychle si automaty typu Sizzling Hot získali oblibu u hráčů poté, co se z kamenných heren přesunuly i do světa online hazardu. Stejně neuvěřitelné je, že tyto automaty dodnes patří k těm nejvyhledávanějším. 21 spinů za registraci bez nutnosti vkladu - King Billy 21 spinů za registraci bez nutnosti vkladu - King Billy 5.1.2021 • 03:32 • Autor: PavelDr Nejen lidé, co znají píseň Černí andělé, si říkají, že hrát v online casinu se středověkou tématikou není dobrý nápad. Zdání ale klame. King Billy je jedno z nejvíce důvěryhodných casin, které má v rukávu spoustu ocenění. Jak dokazuje například Casino Guru, v této internetové herně se opravdu nemusíte obávat podvodu. Věrohodnost ale není jediným důvodem, proč dát tomuto casinu šanci. Jak můžete zjistit v naší recenzi, King Billy Casino vyniká v mnoha ohledech. A nedávno se stalo ještě lepším: nabízí totiž free spiny bez vkladu, za pouhé dokončení registrace. Zákon o hazardních hrách (loterijní zákon) 2021 Zákon o hazardních hrách (loterijní zákon) 2021 3.1.2021 • 11:41 • Autor: PavelDr Byly doby, kdy se česká legislativa stavěla naprosto proti online casinu. Na našem území nemohl působit ani jediný provozovatel internetové hazardní hry. Pokud by se o to někdo pokusil, čekala by ho pořádně tučná pokuta (až 10 mega). Proto se online casina stáhly do daňových rájů a odtud bezpečně nabízely (nejen) českým hráčům automaty, ruletu, poker a jiné casino hry. Situaci ve světě hazardu učinil přítrž nový loterijní zákon, který senátoři schválili svoji většinou na konci června 2016. Novela vešla v platnost 1. 1. 2017. Podle ministra financí Andreje Babiše původní právní úprava už dávno nevyhovovala současnému trhu hazardu. Trefilo se ale Ministerstvo financí zákonem o hazardních hrách do černého? 25 kuriozit ze světa hazardu 25 kuriozit ze světa hazardu 3.1.2021 • 07:24 • Autor: PavelDr Už znáte 20 TOP zajímavostí ze světa hazardu? Nyní něco extravagantnějšího… Casina překypují zajímavými mýty a legendami, které zní příliš dobře na to, aby byly pravdivé. Slyšeli jste příběh o výhře 25 milionů dolarů na automatech? Nebo o hráčích s plenami pro seniory, kteří odmítají opustit „vlnu vítězství“? Paradoxně ty nejšťavnatější fakta o gamblingu pocházejí z míst, kde je hazard zapovězen. To jen dokazuje fakt, že lidem nezabráníte hrát hazardní hry. Ve využívání děr v zákoně proslulo hlavně Japonsko. Podívejte se na kuriozity ze světa, který byl, je a vždy bude mezi námi. 20 zajímavostí ze světa hazardu. Všechno určitě nevíte! 20 zajímavostí ze světa hazardu. Všechno určitě nevíte! 3.1.2021 • 05:49 • Autor: PavelDr Casina jsou baštou vzrušení. Zároveň jde o určitou „Oblast 51“. Stejně jako tato vojenská základna, jsou neprobádaná. Nikdy nevíte, zda dnes odejdete jako chudáci, nebo boháči. Navíc se kolem heren točí tolik mýtů, kolik se snad neotočí válců automatů v největším casinu. Většina těchto příběhů se nezakládá na pravdě. Stejně atraktivní jsou však i „reálné“ zajímavosti. Dnes nejsou tématem bonusy ani vánoční automaty. Pojďme se podívat na on-line casino z trochu jiného úhlu pohledu. 10+5 TOP 3válcové automaty zdarma 10+5 TOP 3válcové automaty zdarma 2.1.2021 • 14:11 • Autor: PavelDr Zamotala se vám hlava, když jste poprvé zavítali do sekce výherních automatů ve vašem online casinu? Nedivíme se. Virtuální herny obvykle nabízejí tolik automatů, a navíc všemožné druhy, že by z toho jednomu šla hlava kolem: různá grafika, tématika, rozmezí sázky, počet válců, řádků,… Právě počet válců pro spoustu hráčů casino her představuje nejdůležitější kritérium výběru. Podívejme se na zoubek starým dobrým 3-válcovým automatům. Jak to, že je nepřeválcovaly moderní 5-válcové automaty? A jak „old school sloty“ vyplácejí? Za zkoušku člověk nic nedá. U každého automatu najdete odkaz na demoverzi, která vám nabídne hazardní hru „nanečisto“, bez vkladu.

Nejnovější hodnocení

Gratorama
PavelDr
100
(23.12.2020)

7 euro bonus je pecka, unikátní automty taky super (ale popravdě jen tím že sou unikátní jinak nejsou nějak extra lepší než normální). Gratoramu hraju už rok a půl ale teď už ne moc často.

Super místo když máte rádi automaty a stírací losy. ale mohli by mít i jiný hry. Možná tam sou i jiný - ale já ted uz tam casto nechodim, moc už nehraju. ale co vim tak všechno ostatní je OK

Vulkan Vegas
lpribyl7
100
(16.12.2020)

super bonus! parádní hry na pinkačku, rozhodně doporučuju zkusit!

Hrát v online casinu

RecenzeSepisujeme všechny nezbytné informace, které jsou důležité ke hraní v casinu. HodnoceníDáváme prostor všem hráčům, aby se ke casinu vyjádřili. VIP bonusVšechny bonusy vyjednáváme s casiny speciálně pro naše hráče! Počet hráčůPočet udává kolik českých hráčů v online casinu právě teď hraje. Patentované
PatentovanéCasina pouštějí české hráče do vnitř a umožňují jim vkládat a vybírat své výhry.
1 Casinonic
Casinonic
80
Zahrálo si 2 507 uživatelů
300% do €1200 za vklad
Zahrálo si
2 507 uživatelů
300% do €1200 za vklad

Vzít si bonus
Vzít si bonus
1 Casinonic
80

Zahrálo si 2 507 uživatelů
Zahrálo si
2 507 uživatelů
300% do €1200 za vklad

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 LuckyBird Casino
LuckyBird Casino
100
Zahrálo si 7 452 uživatelů
30 otočení na Book of Dead
Zahrálo si
7 452 uživatelů
30 otočení na Book of Dead

Vzít si bonus
Vzít si bonus
2 LuckyBird Casino
100

Zahrálo si 7 452 uživatelů
Zahrálo si
7 452 uživatelů
30 otočení na Book of Dead

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 WebbySlot Casino
WebbySlot Casino
0
Zahrálo si 1 246 uživatelů
100 € + 100 Free Spins
Zahrálo si
1 246 uživatelů
100 € + 100 Free Spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
3 WebbySlot Casino
0

Zahrálo si 1 246 uživatelů
Zahrálo si
1 246 uživatelů
100 € + 100 Free Spins

Vzít si bonus
Vzít si bonus
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina
Zobrazit všechna kasina Zobrazit všechna kasina

Používáme cookies, abyste si z našich stránek odnesli co nejlepší možnou zkušenost. Pokračováním procházení našich stránek souhlasíte s Pravidly pro souhlas s používáním souborů cookie a používáním technologie cookies. Více informací »