Nastoupí Djokovič na Australian Open ? V pondělí bude soud

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Nastoupí Djokovič na Australian Open ? V pondělí bude soud


Zdá se, že kauzu kolem světové jedničky Novaka Djokoviče bude muset vyřešit až soud, který proběhne v pondělí. Obě strany v něm budou mít dvě hodiny na přednesení svých argumentů. Debatovat se bude na téma oprávněnosti zrušení víz srbského tenisty.

1xBit nabízí sázení v kryptoměnách !

Djokovič se bude hájit u soudu

O začátku celé aféry jsme vás již informovali. Djokovičovi byla zrušena víza a byl umístěn do detenčního hotelu. S tím však srbský tenista nesouhlasí a tvrdí, že zrušení víz bylo nesprávným krokem. Na podporu svých tvrzení doložil, že koronavirus prodělal v prosinci minulého roku a má tak nárok na výjimku z povinného očkování. Stejný případ jako u Djokoviče se odehrál i v případě české tenistky Renaty Voráčové. Ta dokonce stihla v Austrálii odehrát turnaj než byla stejně jako Djokovič umístěna do detenčního hotelu a následně se rozhodla, že u soudu se bránit nechce a z kontinentu již odletěla.

Zdroj: japantimes.co.jp

Verze tenisty má trhliny

Na sociálních sítích se nyní však řeší právě fakt, že Djokovič probělal koronavirus v prosinci. Dvacetinásobného grandslamovému vítězi měl vyjít pozitivní test 16. prosince. Jenže hned den poté umístil Djokovič na své sociální sítě fotografie z předávání cen tenisového svazu v Bělehradě. Ani na jedné fotografii nemá jak Djokovič tak s ním focené tenisté a tenistky zakrytá ústa a nos rouškou či respirátorem.

Tenisová jednička je dlouhodobým odmítačem očkování. Vzhledem k jeho životnímu stylu to však není překvapení. Djokovič se již delší dobu snaží žít v souladu s přírodou. Věnuje se východní medicíně i filosofii a jeho bezlepková dieta se stala populární po celém světě. Pokud srbský tenista pondělní soud vyhraje a bude moci nastoupit k prvnímu Grand Slamu sezony, bude se snažit získat jubilejní desátý titul z australského tenisového svátku.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !