LeBron James sní o tom, že si v NBA zahraje se svým synem

Luboš Řepa

Luboš Řepa

LeBron James sní o tom, že si v NBA zahraje se svým synem


Sedmatřicetiletý basketbalista LeBron James se pro The Athletic rozpovídal o své budoucnosti. Z jeho slov jasně vyplývá, že končit s basketbalem ještě rozhodně nehodlá. Navíc, když má motivaci v podobě možnosti zahrát si v nejprestižnější lize světa se svým synem.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Jamesovi za rok končí smlouva

LeBronu Jamesovi vyprší stávající kontrakt u Los Angles Lakers na konci příštího ročníku. Sám basketbalista v rozhovoru uvedl, že není nepravděpodobné, že by se vrátil do svého domovského Clevelandu, se kterým slavil v roce 2016 po skvělém obratu finálové série titul. Velmi zajímavá byla však ta část rozhovoru, kde se James rozpovídal o svém synovi. Mladému Bronnymu je nyní sedmnáct let a hraje za středoškolský tým. Experti mu však už nyní předpovídají kariéru v NBA.

Dle pravidel však musí mladí basketbalisté absolvovat alespoň jeden rok na vysoké škole, než mohou být do NBA draftováni. Znamená to tedy, že Bronny by mezi elitu mohl proklouznout nejdříve za dva roky, tou dobou už bude jeho otci devětatřicet let. Éra, kdy se do NBA chodilo po konci střední školy je však už pryč. Hned po středoškolském vzdělání šel do NBA například právě LeBron James či tragicky zahynuvší legenda Lakers Kobe Bryant.

Zdroj: redongdmad.org

James je ochoten hrát kdekoli

LeBron James prohlásil, že ještě sám neví, kde stráví sezonu po vypršení jeho smlouvy v Los Angeles. Následující sezonu, tedy tu, do které by už mohl zasáhnout i jeho syn Bronny, je James ochotný, jak sám řekl, hrát kdekoli, kde bude jeho syn. Znamená to tedy i skutečnost, že by byl ochotný přijmout veteránské minimum, o peníze totiž nejde. Pokud by k tomu opravdu došlo a James si zahrál spolu se svým synem, byla by to v historii NBA jedinečná událost. Nikdy předtím se v historii této basketbalové soutěže nic podobného nestalo.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !