Kylian Mbappé má již prý podepsanou smlouvu s Realem Madrid

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Kylian Mbappé má již prý podepsanou smlouvu s Realem Madrid


Francouzský útočník Kylian Mbappé se podle německého deníku Bild již dohodl na podmínkách smlouvy s Realem Madrid a nový kontrakt z něj dělá nejlépe placeného fotbalistu na světě. Zprávy ještě však hráč ani jeho agent nepotvrdily. I přesto jsou již známy detaily smlouvy a především pak Mbappého plat v novém působišti.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Nejlépe placený fotbalista na světě

Bez nadsázky lze říci, že Real Madrid vyhrál v loterii. Francouzský klenot Kylian Mbappé, jehož hodnota je dle serveru Transfermarkt v současné době 150 milionů eur, přijde letos v létě do Realu Madrid zadarmo. Vedení PSG se s rychlonohým útočníkem nedokázalo domluvit na prodloužení smlouvy a ten tak za pár měsíců odejde zadarmo do španělského kolosu. Je to paradox, protože ještě před rokem za něj stejný tým nabízel 200 milionů eur. Majitelé PSG však nabídku odmítli a nyní budou muset přihlížet tomu, jak Mbappé odchází do týmu rivala zadarmo.

A jelikož se jedná o přesun po skončení smlouvy, za který nový tým nemusí uhradit ani korunu, o to více to bude znát na smlouvě. A ta je opravdu gigantická. Kylian Mbappé by si v novém působišti měl přijít na závratných 50 milionů eur za sezonu. To z něj bude činit nejlépe placeného fotbalistu na světě. Pokud bychom tuto sumu rozpočítali, vyšlo by nám, že za týden si Mbappé přijde 961 tisíc eur nebo na 1,58 eur za každou vteřinu strávenou v Realu Madrid. Pro běžného smrtelníka naprosto nepochopitelné částky.

Zdroj: psgtalk.com

Na odchodu i Messi ?

Je možné, že se v létě útok PSG rozpadne úplně. Šíří se totiž zvěsti, že francouzský celek by mohl opustit i Lionel Messi. Kam by měl argentinský útočník namířeno se však zatím neví. Je však evidentní, že do své dřívější pohody, jakou měl v Barceloně, mu v hlavním městě Francie mnoho schází.

MostBet nabízí bonus až 8000 Kč !