Tip na zápas Manchester City - West Ham (Premier League, 28. 11.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Manchester City - West Ham (Premier League, 28. 11.)


Nedělní program 13. kola anglické Premier League nabídne hned dva šlágry. Od 15. hodin se dočkáme souboje Citizens s Hammers a celé kolo zakončí v 17:30 utkání Chelsea s Manchesterem United, který po Solksjaerově odvolání dotahuje příchod Ralfa Rangnicka. My se zaměříme na zápas Manchesteru City s West Hamem, ve kterém se nám líbí nabídka na méně než 2,5 žluté karty.

Manchester City - West Ham (Premier League, 28. 11., 15:00)

Zápasy West Hamu se v posledních měsících staly pro českého fanouška díky angažování tří českých reprezentantů velmi atraktivními. Troufneme si říct, že i jejich zásluhou, především to platí pro Součka s Coufalem, hrají Hammers druhou sezónu po sobě o pohárové pozice. V případě vítězství by se dokonce mohli vyšvihnout před svého nedělního soupeře. A v jejich silách to je. Už jednou v probíhající sezóně dokázali City porazit. Bylo to sice až po penaltách v ligovém poháru, to ale jejich výkon nijak nesnižuje. V rámci Premier League dokázali porazit např. i Liverpool a Tottenham.

Tipovat výsledek si ovšem netroufneme. Mnohem více se nám pozdává sázka na to, že v utkání padnou maximálně dvě žluté karty.

Slušnost na prvním místě

Kdo oba týmy sleduje, musí nám dát za pravdu, že jde o velmi disciplinovaně hrající celky, které moc karet a faulů nesbírají. Abychom byli konkrétní, tak domácí jsou s průměrem 1,6 ŽK na zápas 6. nejméně častým sběratelem a Hammers patří dokonce třetí příčka (1,2 ŽK/zápas).

Důležitá je rovněž statistika faulů, protože, kde nejsou fauly, nejsou ani karty. City udělá v průměru 9,1 faulů (doma jen 8,3) a West Ham 8,9 faulů (venku 7,7 faulů - nejméně z ligy). Jde tedy o jedny z nejslušnějších týmů Premier League.

Hlavním rozhodčím bude Michael Oliver, který patří s průměrem 3,00 ŽK/zápas mezi nejméně přísné arbitry.

Vzájemná statistika nám hraje do karet

Pokud se podíváme na statistiky z loňské sezóny, zjistíme, že v obou utkáních padly dvě žluté, a ta druhá přišla v obou případech až v nastavení. V nedávno hraném pohárovém utkání rozhodčí nemusel sahat po kartě ani jednou.

Jen pro jistotu uvádíme, že jde o sázku na počet žlutých karet udělených hráčům na hřišti. Karty pro členy realizačního týmu se nepočítají.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: Počet žlutých karet v utkání: Méně než 2,5