Oktagon: Vémola vs Marpo

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Oktagon: Vémola vs Marpo


Boxerská událost roku je tady! Pod hlavičkou Oktagonu se proti sobě v boxerském klání postaví nejpopulárnější český zápasník a hvězda organizace Oktagon Karlos „Terminátor“ Vémola a známý rapper a hudebník Marpo. Totálně vyhrocený střet dvou světů, sportovců, celebrit a výrazných osobností se uskuteční 21. května v O2 areně a vy budete u toho!

  • Datum a místo konání: 21. května 2022, O2 arena, Praha
  • Účastníci: Karlos Vémola, Marpo, Václav Mikulášek, Václav Sivák, Samuel Krištofič, Matěj Peňáz, Miloš Petrášek a další
  • Sázkové příležitosti: ke každému zápasu budou vypsány kurzy na vítěze zápasu a některé další příležitosti
  • Sázkové kanceláře: na Oktagon Underground si vsadíte u všech českých sázkových kanceláří

Vstupní bonus u 22Bet

Vémola vs Marpo – dlouho očekávaný a odkládaný duel

Řežba, na níž fanoušci bojových sportů dlouho čekali se blíží. Několikrát odložený boxerský souboj mezi legendou českých bojových sportů Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a úspěšným rapperem a hudebníkem Otakarem „Marpem“ Petřinou se uskuteční ve vyprodané O2 areně už 21. května!

Přestože je Marpo mj. vicemistr České republiky v kickboxu a bojovým sportům se věnuje v podstatě celý život, favoritem klání bude Vémola. Ten se sice specializuje na MMA a v boxu ho čeká první zápas, jeho kariéra profi fightera by však měla rozhodnout. Marpo za sebou jeden boxerský souboj v O2 areně již má. V prosinci 2018 zde pod hlavičkou XFN porazil jiného rappera Rytmuse. Vémola však bude tvrdší oříšek.

Součástí podobných zápasů bývá i tzv. trashtalk. Terminátor např. prohlásil: „Já na ten svůj první postojový knockout čekám 30 let. A ten teď přijde! Aby ses nedivil, že to bude už v prvním kole.“ Marpo kontroval takto: „Ke Karlosově poznámce bych rád vzkázal: Dej tomu, Terminátore, dalších 30 let a třeba se ti to podaří. To ty půjdeš k zemi!

První větší slovní přestřelka přišla již na na konci loňského léta. Na více než hodinový záznam se můžete podívat na přiloženém videu.

Oktagon Underground: Vémola vs Marpo – fightcard

Před samotným vyvrcholením celého večera uvidíme v akci také mnoho jiných zvučných jmen domácí i mezinárodní zápasnické scény. V boxerském klání se proti sobě postaví např. dánský žralok a šampion Oktagonu Jonas Magard a držitel nejcennějšího světového postojářského titulu WAKO PRO a šampion České republiky v boxu Václav Sivák.

Bývalý šampion střední váhy Samuel „Pirát“ Krištofič vyzve ve své nejsilnější disciplíně – boxerském postoji – Miloše Petráška.

Vycházející hvězda českého MMA a potenciální budoucí zápasník organizace UFC Matěj Peňáz si to rozdá s Alexem Lohorém.

Milovaný i nenáviděný ostravský démon Mikulášek si to rozdá s Kotalíkem, který se po 3 a půl letech vrací do Oktagonu a na jehož titánskou sílu se nikdy nezapomnělo.

Nově motivovaný striker Paradeiser jde do boxerské přestřelky s postojářskou legendou legend a držitelem 11 světových a evropských titulů Vladem Moravčíkem.

A představí se další hvězdy Oktagonu včetně postojářských šampionů Lengála a Krčmáře. Oktagon Underground si zkrátka nesmíte nechat ujít!

             
  MAIN CARD  
  Box 84 kg   Karlos Vémola Marpo   
  Box 91 kg Miloš Petrášek Samuel Krištofič   
  Box 64 kg Jonas Magard Václav Sivák   
  Box 88 kg Matěj Peňáz Alex Lohoré   
  Box 77 kg Ronald Paradeiser Vladimír Moravčík   
  Box 91 kg Václav Mikulášek Michal Kotalík   
             

 

             
  PRELIMS  
  Box 85 kg Leandro Silva Marek Mazuch   
  Box 57 kg Lucie Sedláčková Dorota Norek   
  Box 71 kg Vladimír Lengál Michael Krčmář   
  Box 75 kg Milan Páleš Jakub Bahník   
  Pravidla Oktagon Undr. 69 kg Luděk Greguš Alessio Malatesta   
  Pravidla Oktagon Undr. 91 kg Melvin Mané Adam Kosut   
             

 

Sledujte Oktagon Underground: Vémola vs Marpo živě

Hlavní model, na němž si promotéři Oktagonu zakládají, spočívá v tzv. PPV (pay-per-view), tedy sledování konkrétního pořadu za platbu. Praxe, která je běžná ze světa, se Nerudovi a Novotnému osvědčila i v Česku a na Slovensku a postupně celý koncept vylepšují.

Dříve jsme mohli vídat přímé přenosy z Oktagonu na stanici O2 TV Sport, ovšem tato spolupráce již skončila. Televizní diváci však o nejlepší československé MMA ochuzeni nebudou. Promotéři Oktagonu se totiž dohodli s Českou televizí. Od podzimu 2021 se tedy objevují přenosy z Oktagonu na obrazovkách ČT Sport. Zápasy však nejsou vysílány živě, ale s několikadenním odstupem, a to z toho důvodu, aby nebyl poškozen projekt Oktagon TV, který oragnizaci generuje příjmy a rozrůstá se o další soutěže jako DFN, Impact MMA, Heroes Gate, MTE nebo předsilvestrovský galavečer boxu v Lucerně. 

Oktagon TV můžete sledovat na oficiálních webových stránkách oktagon.tv (funguje pouze v prohlížečích Chrome, Safari a Edge). Pro spolehlivý přenos je vyžadováno stabilní internetové připojení s minimální rychlostí 10 Mbs. Sledovat můžete na počítači, mobilním zařízení či tabletu. V případě, že se rozhodnete streamovat přenos na Smart TV, není zaručena kvalita přenosu.

TV Tipsport

Bezplatnou variantu sledování živého přenosu nabízí sázkové kanceláře prostřednictvím svých televizí TV Tipsport a TV Chance. Pro registrované členy největší sázkařské komunity jsou přenášeny zápasy díky Tipsport TV. Jedinou podmínkou pro sledování live streamů je mít za poslední měsíc vsazeno alespoň za 30 Kč.

Veškeré informace o tom, kde sledovat galavečery Oktagonu naleznete na stránce Kde sledovat Oktagon.

Oficiální kanály Oktagonu

Nejlepší a nejrychlejší kanály, na nichž můžete sledovat aktuální informace a výsledky, jsou ty oficiální, a to včetně sociálních sítí, kde se to skvělými momentkami ze zápasů jen hemží. Najdete na nich úplně vše, stačí se nimi jenom chvíli proklikávat a hledat.

Sázení na Oktagon s českými sázkovými kancelářemi

Nejvíce příležitostí, kde sázet na galavečery Oktagonu, vám jako již tradičně nabídne Tipsport a Chance, ovšem pozadu se svou nabídkou nezůstávají ani Fortuna či SynotTIP. Navštivte naši sekci sázkové kanceláře a vyberte si svého bookmakera sami. Sázet můžete na vítěze duelu, na počet kol, způsob ukončení souboje a další.