Chance TV – tisíce přímých přenosů zdarma

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Chance TV – tisíce přímých přenosů zdarma


Sázkovou kancelář Chance není třeba představovat (to už jsme udělali v této recenzi). Chance spadá pod českou jedničku Tipsport a díky tomu patří mj. také mezi světové lídry v nabídce online streamů. Denně se můžete těšit na stovky až tisíce sportovních přenosů z celého světa. Pro aktivní sázkaře jsou navíc všechny přenosy dostupné zdarma!

200 Kč zdarma u Chance za založení účtu

Jak sledovat Chance TV?

Vzhledem k tomu, že Chance spadá pod Tipsport, je postup pro sledování Chance TV úplně stejný jako v případě TV Tipsport.

Sledování Chance TV je velmí snadné. Jediné, co ke sledování live streamů potřebujete, je aktivní herní účet. Nic víc! Registrace je navíc intuitivní a velmi rychlá. Dalším plusem je vstupní bonus, který získáte ke svému prvnímu vkladu. Ten se může vyšplhat až na 2 000 Kč! Záleží pouze na vás.

Po předregistraci na internetu můžete sledovat živé přenosy pouze po dobu 7 dní. Po uplynutí této lhůty je třeba dokončit plnou registraci, jinak nebudou přenosy přístupné. Registrovaným uživatelům živé přenosy dostupné vždy, pokud si v průběhu 30 dní vsadí alespoň za 30 Kč (platí pro všechny streamy s výjimkou 1. české fotbalové ligy).

  • Podmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v den zápasu nebo předchozí den (přičemž sázka může být v libovolné výši), anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč.

Pro sledování Chance TV se stačí přihlásit ke svému účtu, kliknout na sekci TV a vybrat si z programu zápas, který chcete sledovat. Okno s přímým přenosem se zobrazí v prostřední části stránky. Lze dokonce sledovat dva live streamy zároveň. Okna si seřadíte vedle sebe.

Chance TV

Jaké sporty lze na Chance TV sledovat?

Na Chance TV denně naladíte stovky přímých sportovních přenosů z celého světa. Můžete sledovat např. hokejovou Tipsport extraligu, NHL, zápasy hokejového MS, evropské fotbalové ligy, tenisové turnaje úrovně ATP, WTA, challenger i ITF a mnoho dalších sportů a prestižních lig (házená, basketbal, volejbal, baseball, americký fotbal, atd.). Výběr je až neuvěřitelný, každý sportovní nadšenec si přijde na své. 

  • Fotbal: Bundesliga, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Fortuna liga, a spoustu dalších fotbalových soutěží z celého světa
  • Hokej: Extraliga, NHL, MS v hokeji, MS v hokeji do 20 let, SHL (1. Švédsko) a mnoho dalšího
  • Tenis: Grand Slamy, Turnaj mistrů, Turnaj mistryň, ATP turnaje, WTA turnaje, Challenger, ITF a mnoho dalších (mnohdy i lokálních) turnajů
  • Basketbal: NBA, MS, ME, Euroliga, Eurocup, Liga mistrů, NBL (1. Česko muži), ŽBL (1. Česko ženy), Lega A (1. Itálie), ACB (1. Španělsko) a mnoho dalších soutěží
  • Bojové sporty: Oktagon
  • Ostatní sporty: Volejbal, házená, futsal, baseball, americký fotbal, snooker, stolní tenis, zimní sporty (biatlon, rychlobruslení,...) a mnoho dalších sportů