Jágr si dělá legraci z rozhodčích


Jaromír Jágr opět pobavil. V zápase Kladna s Olomoucí došlo k několika situacím, které podle něj vyřešili rozhodčí špatně a rozhodl se podělit o svůj názor na instagramu. Pokutu by nicméně dostat neměl, protože jeho kritika přišla až den po zápase.

Mostbet.Vstupní bonus

Jágr se musí omluvit kladenskému brusiči

Kladno nastoupilo v neděli venku proti Olomouci a prohrálo 3:4. V zápase si Jágr zahrál necelých 16 minut a do statistik se nezapsal. Den poté zveřejnil příspěvěk týkající se sudích na instagramu. První situací na kterou kladenský hokejista reagoval, byla, když se snažil prodrat do útočného pásma mezi dvěma olomouckými obránci a byl jedním z nich podražen. Rozhodčí však nevylučovali. Jágr na jejich rozhodnutí reagoval humorem sobě vlastním: „Poté, co mi rozhodčí sdělil, že jsem upadl sám, jsem vynadal našemu brusiči, že mi špatně nabrousil brusle, ale po zhlédnutí tohoto videa se mu zítra (v úterý) budu muset omluvit.“  Zároveň na obranu rozhodčích dodal, že si nestěžuje, protože ví, jak se hokej zrychlil a sudí to mají těžké.

Kladenský Baránek střílí na branku Olomouce

zdroj: denik.cz

Plekanec nedodržel povinný rozestup 

Druhá situace na kterou Jágr upozornil, se týkala spoluhráče Plekance, který se snažil dostihnout Jana Knotka a Viléma Buriana z Olomouce. Druhý jmenovaný hráč při průniku do kladenského pásma upadl a rozhodčí měl jásno: Plekanec dostane dvě minuty za podražení. Vilém Burian ale prokázal smysl pro fair play a rozhodčím vysvětlil, že nebyl faulován. Toto gesto ocenil i Jágr, přesto si neodpustil poznámku: „Hokej jde příkladem v této COVIDové době. Tomáš Plekanec, vyloučení za nedodržení 1,5 metru rozestupu."