Ultimátum pro Dembélého. Pokud nepodepíše smlouvu, Barcelona ho prodá


Je to jen pár dní, kdy jsme zda psali o tom, jak Barcelona počítá příjmy, aby si mohla dovolit v létě přivést norskou hvězdu Haalanda. Důležitým faktorem bude však také jednání francouzského útočníka Dembélého. Tomu nyní katalánský celek uložil ultimátum. Pokud nepodepíše v brzké době novou smlouvu, Barcelona ho prodá.

MostBet nabízí bonus až 8000 Kč !

Nová smlouva nebo prodej

Situace je pro Barcelonu nepříjemná. Fransouzský útočník Ousmane Dembélé má smlouvu pouze do letošního léta. Pokud by s klubem do té doby nepodepsal nový kontrakt, mohl by v létě odejít zadarmo. A to se vedení Barcy nepřeje. Jedním z důvodů je také to, že právě francouzského útočníka přivedli na Nou Camp za sumu 135 milionů eur, společně s Coutihnem nejdražší nákup v klubové historii. A právě takový nákup by měl končit odchodem zadarmo ? Je pochopitelné, že to si v Barce nikdo nepřeje. Nyní se velmi jasně vyjádřil i trenér Katalánců Xavi:

„Vzkaz je jasný. Dembélé musí podepsat nový kontrakt, nebo najdeme způsob, jak ho prodat teď v lednu. Není žádná jiná možnost. Čekáme na jeho rozhodnutí dlouho, už pět měsíců, byl jsem k němu upřímný, musíme konat v zájmu klubu,“ uvedl na tiskové konferenci Xavi.

Zdroj: si.com

Hodnota hráče klesá

Jednání Barcelony je logické. Ousmané Dembélé rozhodně nenaplnil potenciál, jaký v něm vedení vidělo. Jeho přestupová částka byla astronomická, nyní má však podle německého Transfermarktu hráč hodnotu ,,pouze“ 30 milionů eur. Ačkoli vedení Barcy vyjádřilo přání, aby Dembélé v klubu zůstal, pokud by nepodepsal novou smlouvu raději ho prodají v současném přestupním oknu s alespoň malým ziskem než aby francouzský útočník opustil klub v létě a zadarmo.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !