Tip na zápas Petrohrad - Dynamo Minsk (KHL, 1. 12.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Petrohrad - Dynamo Minsk (KHL, 1. 12.)


V rámci Západní konference KHL se dnes proti sobě postaví útočná síla Petrohradu proti ofenzivně laděnému Dynamu Minsk. Favoritem zápasu je samozřejmě domácí SKA, nám se však líbí sázka na OVER 5,5 gólů.

SKA Petrohrad - Dynamo Minsk (KHL, 1. 12., 17:30)

Souboj třetího nejlepšího útoku konference (Petrohrad dá v průměru 3,12 gólů na zápas) proti nejhorší obraně konference (Minsk inkasuje v průměru 3,18 gólu na zápas). I přesto, že má běloruský klub tak propustnou obranu, bojuje zatím o osmičku úspěšně. Momentálně mu patří osmé místo s náskokem dvou bodů na Nižnij Novgorod a zápasem k dobru. Kromě špatné obrany totiž disponuje velmi solidním útokem, který je, co se produktivity týče, hned za Petrohradem. Jejich průměr je 2,94 gólů na zápas.

Dva odlišné extrémy u Minsku jsou způsobené jejich ofenzivním pojetím hry. Kanadský trenér Woodcroft týmu naordinoval útočnou taktiku a od té neuhýbá. V zápasech Dynama tak bývá k vidění hodně gólů. Jejich letošní průměr v základní hrací době je 5,82 g/z. Po Kunlunu je to druhé nejvyšší číslo z ligy. Petrohrad patří v této statistice s průměrem 5,12 g/z na čtvrté místo Západní konference.

Loňské ofenzivní play-off

Další statistiky, ze kterých se dá vycházet, jsou vzájemné zápasy. Ten jeden z letošní sezóny se pravda moc nepovedl. V základní hrací době utkání skončilo 1:1. Dnes však očekáváme více gólů. Domácí mají k dispozici všechen svůj ofenzivní arzenál včetně Guseva, Burdasova, Kuzmenka, Kemppainena a mnoha talentovaných mladíků, na které už čeká slavná NHL.

Oba celky na sebe narazily v osmifinále play-off loňského ročníku a z pěti zápasů (Petrohrad vyhrál 4:1 na zápasy) padlo minimálně 6 gólů ve čtyřech z nich. A to šlo o play-off, kde se hraje opatrněji!

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: OVER 5,5 gólů