Tip na zápas Německo – Itálie (MS v hokeji, 20. 5.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Německo – Itálie (MS v hokeji, 20. 5.)


Všechny tři dosavadní analýzy na mistrovství světa v hokeji byly neúspěšné, tak se dnes pokusím o nápravu. Hodnotu vidím v tipu na střely v zápase Německa s Itálií, konkrétně na OVER 34,5 střel Němců v kurzu 1.74. Za normálních okolností bych hrál raději nějaký UNDER na střely Italů, ale kurzy jsou už teď hodně popadané a momentálně to nemá smysl hrát.

Německo – Itálie (MS v hokeji, 20. 5., 15:20)

Je pravda, že střelecky je to prozatím v podání Německa hodně velká bída. Po čtyřech utkáních mají na kontě pouhých 80 střel, což je po Itálii a Velké Británii nejméně ze všech! Na druhou stranu po těsných výhrách nad Slovenskem, Francií a Dánskem zatím míří za postupem do čtvrtfinále. Proti Itálii jsou tři body povinností a já věřím tomu, že si také výrazně polepší v kolonce střel na branku.

Vsadit na OVER 34,5 střel Německa na branku v kurzu 1.74 u Chance

Nejvíce střel si Němci připsali proti Francii (30). Proti Kanadě vystřelili na branku 21x, proti Slovensku 16x a včera proti Dánsku pouze 13x! Němci zkrátka sází na defenzivní hru a dopředu se příliš neženou.

Naší sázce by velmi prospělo, kdyby se Italům dařilo dlouhou dobu držet remízový výsledek, popř. kdyby vydrželi na dostřel třeba jednoho gólu. V takových momentech to totiž do nich soupeři pořádně sypou, např. Dánsko na ně vyslalo 45 střel (zápas skončil 2:1 pro Dánsko). S Francií se Italům podařilo dojít až do prodloužení a v základní hrací době na ně Francouzi vystřelili 34x, a síla Francouzů je o level až dva níže než síla našich sousedů.

Jinak, co se týče borců z Apeninského poloostrova, tak jejich vizitka je následující:

  • vs Švýcarsko 2:5 (střely: 14 – 47)
  • vs Kanada 1:6 (střely: 12 – 30)
  • vs Dánsko 1:2 (střely: 14 – 45)
  • vs Francie 1:2 pp. (střely: 21 – 34, počítána zákl. hrací doba)

Ještě dodám, že když se týmy střetly na loňském šampionátu, byl z toho divoký výsledek 9:4 pro Německo a na střely utkání skončilo 52:14!

Vstupní bonus u MostBet

Tip: Německo OVER 34,5 střel na branku