Tip na zápas Kanada - Švédsko (Channel One Cup, 17. 12.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Kanada - Švédsko (Channel One Cup, 17. 12.)


Na letošní předolympijský Channel One Cup dostala pozvánku i Kanada a my si vybíráme její páteční zápas se Švédskem, ve kterém očekáváme alespoň 6 branek.

Kanada - Švédsko (Channel One Cup, 17. 12., 13:00)

Kanadský kouč Claude Julien poskládal pro ruský turnaj velmi zkušené mužstvo (věkový průměr je 30 let), v němž hrají prim hráči z KHL. V prvním zápase s domácími Rusy reprezentanti javorového listu prohrávali po dvaceti vteřinách třetí třetiny již 1:4 a bylo prakticky po zápase. Sborná pak trochu polevila a dovolila Kanadě snížit na konečných 3:4.

Utkání s Ruskem se neslo v útočném duchu (na střely 35:31 pro Rusko) a nic jiného neočekáváme ani od souboje s ofenzivně laděnými Švédy, v jejichž týmu jsou namícháni zástupci KHL a domácí SHL.

Švédové za sebou mají úspěšný vstup do letošního ročníku Euro Hockey Tour. Na finské Karjale totiž po výborných výkonech vyhráli všechna tři utkání (vs. Česko 4:1, vs. Rusko 4:2, vs. Finsko 3:1).

Faktor brankářů

Vidle nám do našeho tipu mohou hodit brankáři. Švédové zde totiž mají dva top brankáře z KHL - Hellberga (Soči) a Reideborna (CSKA Moskva) a v kanadském výběru je výborný Pasquale (Jaroslavl), který v prvním utkání proti Rusům nechytal, takže se dá očekávat, že nastoupí právě proti Švédům. Všichni zmínění patří ke špičce KHL, to stejné však platí i o nominovaných útočnících.

Na jedné straně vynikající brankáři, na straně druhé ofenzivní potenciál a styl hry obou týmů. Kompromis vidíme v sázce na OVER 5.0 gólů, což znamená, že v případě pěti gólů se nám vrátí vklad.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Tip: OVER 5.0 gólů