Tip na zápas Juventus - Zenit Petrohrad (2. 11., Liga mistrů)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Juventus - Zenit Petrohrad (2. 11., Liga mistrů)


Po dvou týdnech spolu v rámci skupiny H opět změří síly Juventus se Zenitem Petrohrad. Situace je však nyní zcela opačná než před prvním zápasem. Zatímco před utkáním v Rusku se nedařilo Zenitu a naopak Stará dáma se dostávala do ráže, nyní se vše otočilo o 180 stupňů. My věříme tomu, že utkání bude gólově podobně "bohaté" jako to první, a volíme proto sázku na méně než 3 góly v kurzu, který vystoupal až k 1.60.

Juventus - Zenit Petrohrad (Liga mistrů, 2. 11., 20:45)

Před duelem v Rusku jsme psali, že očekáváme opatrnější utkání s malým množstvím střel, které by mohl rozhnodnout jediný gól, což se nakonec potvrdilo. Ani v odvetném utkání neočekáváme žádné ofenzivní hody, byť především poslední zápasy ruského šampióna tomu nenapovídají.

Už už to vypadalo, že se Bianconeri po špatném úvodu sezóny zvedli a poletí tabulkou Serie A vzhůru. Před prestižním "Derby d'Italia" (Juventus vs. Inter) táhli sérii šesti výher završenou třemi body z Petrohradu. Týmu se uzdravil tahoun Dybala a vše jim hrálo do karet. V zápase na stadionu Giuseppe Meazzy nebyli horším týmem, ovšem na víc než remízu 1:1, kterou zařídil proměněnou penaltou v závěru právě střídající Argentinec, to nestačilo. S bodem však byli určitě spokojenější než domácí. 

Po remíze s nenáviděným rivalem měly přijít tři body z domácího zápasu se Sassuolem. To se ale nekonalo. Naopak ve čtvrté minutě nastavení připravil Juventus o jakýkoliv bodový zisk hostující Maxime Lopez. No a v sobotním duelu na hřišti Hellasu Verona následovalo další selhání. Domácí si na Staré dámě smlsli a po výhře 2:1 ji dokonce odsunuli v tabulce až za sebe na deváté místo. Na čelo Serie A ztrácí turínský gigant hrozivých 16 bodů, tedy o jeden bod více, než se mu v probíhajícím ročníku podařilo získat.

Alespoň, že Liga mistrů působí jako hřejivá terapie. Tři zápasy, tři výhry, tři čistá konta a postup na dosah.

Kouč Allegri již má plně k dispozici svou nějvětší hvězdu Dybalu, ovšem zranění sužují De Sciglia, Keana, Ramseyho a Chiesu. Posledně jmenovaný by se však pro dnešní zápas měl dát dohromady a být k dispozici.

Hostujícímu trenérovi Semakovi bude chybět především levý bek Douglas Santos, jenž se zranil v předposledním ligovém kole, kdy Zenit rozstřílel 7:1 Spartak Moskva. Po demolici Spartaku si Zenit hravě poradil i s dalším moskevským klubem Dynamem (4:1). Po třech porážkách v řadě si tedy Semakovi svěřenci pořádně spravili chuť a do Turína rozhodně nepřijedou s poraženeckou náladou.

V prvním zápase v Petrohradu jsme sledovali vyrovnané dějství s malým množstvím šancí (střely na bránu 2:2) a jediným gólem.

Od dnešního utkání očekáváme větší územní převahu Juventusu, ale zároveň žádné gólové dostihy. Juventus hraje s vědomím, že má nakročeno k postupu a že se opět potřebuje nakopnout v mezinárodní konfrontaci. Volíme sázku UNDER 3.0 góly, takže v případě 3 gólů se nám vrátí vklad.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: UNDER 3.0 gólů