Tip na zápas Havířov - Třebíč (Chance liga, 15. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Havířov - Třebíč (Chance liga, 15. 9.)


Havířov v prvním utkání sezóny utrpěl debakl 4:10 na Slavii a Třebíč si poradila s Ústím nad Labem 5:2. V kurzu přes 2 se nám líbí sázka na to, že v utkání uvidíme alespoň 6 branek. Koneckonců Chance liga je svým charakterem overovou soutěží a s takovým kurzem se v této lize příliš často nesetkáme.

Havířov - Třebíč (Chance liga, 15. 9., 17:30)

V tradičním čase od 17:30 se v havířovské Gascontrol Aréně rozehraje utkání 2. kola hokejové Chance ligy mezi domácímí AZ a Horáckou Slavií Třebíč. My vám nabízíme pár důvodů, proč byste měli využít kurz přes 2, který je vypsán na OVER 5,5 branek.

Havířovu se vůbec nepovedl předchozí zápas na Slavii a inkasoval rovných 10 kousků. Je jasné, že takový zápas se bude jen těžko opakovat, domácí si budou v defenzivě dávat mnohem větší pozor, ovšem deset obdržených gólů z 39 střel svědčí o ne zrovna dobré pohodě havířovských brankářů. Kořének (dostal 6 gólů) odchytal dvě třetiny s úspěšností zákroků necelých 78 % a Fučík (dostal 4 góly) odchytal první třetinu s úspěšností 67 %.

Havířovskou obranu před sezónou posílil zkušený Tomáš Pastor s extraligovými zkušenostmi, ovšem v prvním zápase nehrál, a pokud nenastoupí ani dnes, bude to citelné oslabení.

Třebíč si v prvním utkání poradila 5:2 s Ústím, když rozhodla v poslední třetině (3:0) a na soupisce jsme viděli také dva velmi zkušené extraligové borce Buriana s Dočekalem, kteří mají v Třebíči střídavé starty a pozvednou tak kvalitu útoku na vyšší úroveň. V zápase s Ústím byla ofenziva Třebíče velmi produktivní, za celý zápas vyslala na hostujícího brankáře 47 střel.

Loňské vzájemné duely sice příliš gólů nenabídly (3 a 4), ovšem v takto lákavém kurzu to musíme vyzkoušet.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: OVER 5,5 gólů