Středeční program Ligy mistrů nabídne atraktivní podívanou

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Středeční program Ligy mistrů nabídne atraktivní podívanou


Porci dalších dvou zápasů pro nás má připravený středeční program Ligy mistrů. Německý gigant z Bayernu se představí na hřišti Salcburku, tradičně ofenzivně laděného. Liverpool pak čeká těžká dřina na hřišti druhého celku italské ligy Interu Milán.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Inter Milán – Liverpool

Milánský celek se v této fázi Ligy mistrů představí poprvé od roku 2012. A nečeká je rozhodně lehký úkol. I vinou zranění a karetních trestů některých hráčů je za mírného favorita považován anglický Liverpool. Inter se do osmifinále probojoval ze druhého místa ve skupině, kde byl nad jejich síly pouze Real Madrid. Jestliže je něco, čím Inter v letošním ročníku zaujal, je to defenziva. V základní skupině Champions League obdržel pouze pět branek, průměrně méně než jeden na zápas. V domácí soutěži je na tom lépe než Inter pouze Neapol. Bude to tedy právě defenzivní val, na který budou italští fotbalisté spoléhat v zápase s Liverpoolem.

Jestliže Inter se může v průběhu letošního ročníku zatím spolehnout na svou obranu, Liverpool dlouhodobě spoléhá na ofenzivu. V Premier League jsou co do počtu vstřelených branek na stejné úrovni jako Manchester City, tedy 61 vstřelených branek, a to ještě Liverpool odehrál o zápas méně. Na skvěle propracovaný útok se mohl Liverpool spolehnout i v základní skupině milionářské soutěže, když v šesti zápasech vstřelili sedmnáct branek. Navíc kromě nejistého startu Hendersona netrápí anglický celek žádné absence a do zápasu s Interem vyrazí v plné síle.

1xBit nabízí sázení v kryptoměnách !

Salcburk – Bayern Mnichov

Rakouský celek půjde do osmifinále Ligy mistrů především s úkolem si to užít. Po překvapivém postupu ze základní skupiny narazí totiž v play off na Bayern Mnichov, jednoho z největších favoritů soutěže. Byť se rakouský celek dlouhodobě prezentuje atraktivní a ofenzivní hrou, která jim v domácí soutěži přináší jeden titul za druhým, na evropské scéně těm nejlepším klubům konkurovat stále nemohou.

Bavorský velikán nečeká od osmifinále nic jiného než postup, což je logické. Rozlosování trochu zamotalo hlavu i sázkařům, jelikož favorit je v tomto zápase jasný, navíc s kurzem, který nemá velkou hodnotu. Přesto se však i zde dá nalézt hodnotná sázka s velmi hezkým kurzem.

Sportaza nabízí 100% vstupní bonus !