Ostrava uvidí v rámci Oktagonu 50 hned dvě titulové bitvy

Padesátý a zároveň předposlední letošní díl Oktagon série se uskuteční v Ostravar areně 9. prosince od 18:00. Příznivci bojových sportů se dočkají poměrně netradičně rovnou dvou titulových bitev. V souboji slovenské legendy Ivana Buchingera proti Ronaldu Paradeiserovi půjde o pás v rámci lehké váhy a v pérové kategorii si to rozdá Losene Keita a Niko Samsonidse. Diváci v Ostravě se mohou těšit také na početné zastoupení domácích fighterů v čele s Vladimírem Lengálem, či Matějem Peňázem.

 📅 Datum: 9. prosince, 18:00
 📍 Místo konání: Ostrava
 🏟 Aréna: Ostravar arena
 🖥 Živé přenosy: Oktagon TV, Tipsport TV, Chance TV
 💰 Sázkové kanceláře: Sázet můžete u všech českých sázkových kanceláří
 🌐 Sociální sítě: Facebook, Instagram, Web, Youtube
   

 

Roman Mráz

Roman Mráz

Ostrava uvidí v rámci Oktagonu 50 hned dvě titulové bitvy

Padesátý a zároveň předposlední letošní díl Oktagon série se uskuteční v Ostravar areně 9. prosince od 18:00. Příznivci bojových sportů se dočkají poměrně netradičně rovnou dvou titulových bitev. V souboji slovenské legendy Ivana Buchingera proti Ronaldu Paradeiserovi půjde o pás v rámci lehké váhy a v pérové kategorii si to rozdá Losene Keita a Niko Samsonidse. Diváci v Ostravě se mohou těšit také na početné zastoupení domácích fighterů v čele s Vladimírem Lengálem, či Matějem Peňázem.

 📅 Datum: 9. prosince, 18:00
 📍 Místo konání: Ostrava
 🏟 Aréna: Ostravar arena
 🖥 Živé přenosy: Oktagon TV, Tipsport TV, Chance TV
 💰 Sázkové kanceláře: Sázet můžete u všech českých sázkových kanceláří
 🌐 Sociální sítě: Facebook, Instagram, Web, Youtube
   

 


Oktagon 50 — fightcard

Na programu v Ostravar areně bude pro sobotní večer připraveno klasických 11 soubojů. Co úplně tak tradiční nebude, jsou hned dva titulové souboje. V prvním případě půjde o pás z pérové váhy a fight mezi aktuálním šampionem lehké váhy Losene Keitou a německým supertalentem Niko Samsonidsem.

Druhý šťavnatý titulový kousek obstarají slovenští bijci Ronald Paradeiser a Ivan Buchinger v rámci lehké váhy. Duel bude o to pikantnější, že právě Buchinger uspěl proti Paradeiserovi již v roce 2021 a stal se tehdejším králem lehké váhy.

Do sobotního dění v Ostravě zasáhne také hned sedmička českých borců. Největším tahákem by měl být vyrovnaný postojářský souboj mezi Vladimírem Lengálem a švédským mezinárodním mistrem v thajském boxu Samuelem Barkem.

Ve střední váze se zase můžeme těšit na Matěje Peňáze, který bude chtít potvrdit roli jasného favorita v duelu proti dalšímu skandinávskému borci Ole Magnorovi z Norska.

LIGHT HEAWYWEIGHT INTERIM TITLE FIGHT
🏆Featherweight Losene Keita vs. Niko Samsonidse
🏆Lightweight Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger
MAIN CARD
Featherweight Vladimír Lengál vs. Samuel Bark
Middleweight Matěj Peňáz vs. Ole Magnor
Light heavyweight Rafael Xavier vs. Dan Vinni
Lightweight Dan Široký vs. Stefano Catacoli
PRELIMS
Lightweight Matěj Kuzník vs. Ebrahim Hosseinpour
Welterweight Máté Kertész vs. Ammari Diedrick
Catchweight 89kg Ondřej Raška vs. Michal Kotalík
Welterweight Marek Bartl vs. James Lewis
FREE PRELIMS
Featherweight Michal Konrád vs. Marco Novák
             

Titulový zápas č. 1: 

Souboj o titul v pérové váze nabídne duel mezi momentálním mistrem lehké váhy Losene Keitou a šampionem největší grapling organizace NAGA Niko Samsonidsem. Belgický fighter přezdívaný „černý panter“ půjde o do boje o korunu v této kategorii již podruhé. Belgičanovi první pokus proti Sanikidzemu v létě na pražské Štvanici kvůli zranění nevyšel vůbec podle představ a musel v 1. kole vzdát. Teď je však proti Samsonidsemu odhodlaný složit reparát a stát se double championem, ale jednoduché to mít v žádném případě nebude.

Jeho německý soupeř Niko Samsonidse patří k největším talentům Oktagon scény a je známý svým expresním ukončením fightů v 1. kole. Naposledy pocítil jeho sílu a umění Rumun Nicolae Hantea, kterého Niko uškrtil jak jinak v úvodu bitvy. Nepřišla si na něj ani jedna z největších slovenských nadějí a svěřenec Attila Végha - Roman Paulus v rámci Oktagonu 42. Samsonidse měl sice kvůli zdravotním problémům od května 2021 dlouhou pauzu, ale vypadá to, že se na Oktagon scénu vrátil hladový a plný sil. 

Losene Keita   Niko Samsonidse
Black Panther PŘEZDÍVKA One Love
belgická NÁRODNOST německá
25 let VĚK 28 let
176 cm VÝŠKA -
66 kg VÁHA 71 kg
- DOSAH (RUCE) -
🔴🟢🟢🟢🟢 FORMA 🟢🟢🔴🟢🟢
11-1-0 BILANCE 10-2-0
         

Aktuální forma: Losene Keita

📅 Datum  📍 Událost  👊🏻 Výsledek  
29. 7. 2023 Oktagon 45 vs. Sanikidze (TKO 1. kolo) 🔴
29. 4. 2023 Oktagon 42 vs. Tichota (TKO 4. kolo) 🟢
11. 2. 2023 Oktagon 39 vs. Bark (TKO 3. kolo) 🟢
30. 12. 2022 Oktagon 38 vs. Paleš (decision) 🟢
4. 6. 2022 Oktagon 33 vs. Buchinger (TKO 1. kolo) 🟢
       

Aktuální forma: Niko Samsonidse

📅 Datum  📍 Událost  👊🏻 Výsledek  
16. 9. 2023 Oktagon 46 vs. Hantea (submise 1.kolo) 🟢
29. 4. 2023 Oktagon 42 vs. Paulus (decision 3. kolo) 🟢
23. 5. 2021 NFT Gym 3 vs. Trabelsi (TKO 2. kolo) 🔴
17. 10. 2020 SLM vs. Hitchens (TKO 2. kolo) 🟢 
7. 3. 2020 GMC 24 vs. Al-Zein (KO 1. kolo) 🟢 
       

Titulový zápas č. 2: 

Ambice mládí proti zkušenostem. Tak by se dal stručně shrnout očekávaný souboj mezi slovenskými bijci Ronaldem Paradeiserem a Ivanem Buchingerem. Duel bude o to pikantnější, že se borci proti sobě postaví již podruhé. K prvnímu zápasu došlo na začátku roku 2021 v rámci Oktagonu 21. Také tehdy byl v sázce titul a ze zisku pásu se nakonec radoval zkušenější „Buki“. Ten si titul podržel do června následujícího roku, kdy ho ztrestal impozantní „Černý panter“ Keita. Následně si Buchinger spravil chuť výhrami nad Tounkarou a Dohnalem, oba porazil shodně TKO ve 2. kole. 

O 11 let mladší Ronald Paradeiser má tedy v souboji proti Buchingerovi o motivaci rozhodně postaráno. Již dvakrát se snažil vybojovat titul a prozatím vždy marně. Kromě prohry s „Bukim“ neuspěl později ani proti Losene Keitovi při Oktagonu 29. Od té doby však uplynulo hodně vody i času a slovenský bojovník přezdívaný „Rony“ nepoznal téměř dva roky chuť porážky. Navíc jeho série 4 výher v řadě je okořeněná hned trojicí KO, naposledy poslal k zemi Brita Andrew Fishera ve 3. kole.

Ronald Paradeiser   Ivan Buchinger
Rony PŘEZDÍVKA Buki
slovenská NÁRODNOST slovenská
26 let VĚK 37 let
188 cm VÝŠKA 175 cm
70 kg VÁHA 71 kg
- DOSAH (RUCE) 178 cm
🟢🟢🟢🟢🔴 FORMA 🟢🟢🔴🟢🟢
41-8-0 BILANCE 17-8-0
         

Aktuální forma: Ronald Paradeiser

📅 Datum  📍 Událost  👊🏻 Výsledek  
17. 6. 2023 Oktagon 44 vs. Fisher (TKO 3. kolo) 🟢
11. 2. 2023 Oktagon 39 vs. Sikic (TKO 2. kolo) 🟢
3. 12. 2022 Oktagon 37 vs. Da Silva Maia (KO 1. kolo) 🟢
17. 9. 2022 Oktagon 35 vs. Furtado (Decision) 🟢
26. 2. 2022 Oktagon 29 vs. Keita 🔴
       

Aktuální forma: Ivan Buchinger

📅 Datum  📍 Událost  👊🏻 Výsledek  
7. 10. 2023 Oktagon 47 vs. Dohnal (TKO 2. kolo) 🟢
29. 7. 2023 Oktagon 45 vs. Tounkara (TKO 2. kolo) 🟢
4. 6. 2022 Oktagon 33 vs. Keita (TKO 1. kolo) 🔴
11. 9. 2021 Oktagon 27 vs. Barborik (decision) 🟢
30. 1. 2021 Oktagon 21 vs. Paradeiser (submise 1. kolo) 🟢
       

Sázení na Oktagon 50

Na Oktagon 50 můžete sázet u všech našich sázkových kanceláří. A ani sázkovka 22bet nezůstává pozadu a v následující tabulce naleznete zde nabízené kurzy na jednotlivé souboje. Chybějící kurzy budou doplněny později. Navíc 22bet momentálně nabízí lákavý bonus za registraci, díky kterému si můžete přijít až na 8 000 kč. Pokud se sázením teprve začínáte a nechcete hned na počátku chybovat, připravili jsme pro Vás Akademii, kde se dozvíte vše podstatné. Vaše sázenky můžete také zařadit do soutěže o sázkaře měsíce, kde můžete výhrát zajímavé finanční odměny.

Losene Keita   vs.   Niko Samsonidse
Ronald Paradeiser   vs.   Ivan Buchinger
Vladimír Lengál   vs.   Samuel Bark
Matěj Peňáz   vs.   Ole Magnor
Rafael Xavier   vs.   Dan Vinni
Dan Široký   vs.   Stefano Catacoli
Matěj Kuzník   vs.   Ebrahim Hosseinpour
Máté Kertész   vs.   Ammari Diedrick
Ondřej Raška   vs.   Michal Kotalík
Marek Bartl   vs.   James Lewis
Michal Konrád   vs.   Marco Novák
               

Kde sledovat Oktagon 50

Živý přenos z duelů Oktagonu nabízí kanál Oktagon TV, který je ale placený. Levnější možností jak se dostat k livestreamu je vysílání jednotlivých sázkových kanceláří. Jako dobrý příklad nám poslouží Tipsport TV. K využívání služeb Tipsport TV je potřeba se zaregistrovat na webových stránkách sázkové kanceláře Tipsport. Po krátké a rychlé registraci si stačí už jen pod záložkou TV vybrat zápas, na který se zrovna chcete dívat. Tipsport TV nenabízí pouze zápasy MMA nebo jiných bojových sportů. Vybírat můžete z celé řady dalších oblíbených sportů, jako jsou třeba fotbal, hokej nebo tenis. Na stejném principu jako Tipsport TV funguje i konkurenční Chance TV.

Mohlo by vás zajímat:

         
 

 

ME v plavání

 

MS v házené žen

 

MS ve florbale žen

 

Akademie a sázkařská soutěž

Možná jste si všimli na našem blogu vzdělávacích článků ohledně sázení, které jsou určené jak začínajícím, tak i pokročilejším sázkařům. Jedním z nich je naše akademie kurzového sázení, která vás skrze 16 poutavých lekcí provede světem sportovního sázení. Dozvíte se zde vše od historie sázení, přes druhy kurzů, až například po samotnou strategii sázení.

Pro ty z vás, kteří by chtěli ukázat přehled na poli sportovního sázení, tu máme pro změnu sázkařskou soutěž. Ptáte se, co pro účast musíte udělat a co naopak můžete v soutěži vyhrát? Je to jednoduché. Stačí si na našem webu založit profil a poté začít vkládat vámi zvolené tipy na sportovní zápasy. Pokud se navíc dostanete mezi pět nejlepších tipérů, nemine vás finanční ohodnocení, které se pohybuje od 500 až do 2000 kč v závislosti na vašem pořadí. Bližší info a pravidla soutěže najdete na již zmíněném odkaze.

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok

Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu
 
Odkazy na zdroje:
  1. www.fights.cz
  2. www.oktagonmma.com
  3. www.tapology.com
  4. www.sherdog.com
  5. www.livesport.cz