Oktagon 35: Kincl vs Lohoré

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Oktagon 35: Kincl vs Lohoré


17. září dojde k historicky prvnímu turnaji Oktagonu v Brně mimo Pevnost Brno, tedy se všemi fanoušky, kteří se do Winning Group Areny (domácí stadion Komety Brno) vejdou! Hlavním tahákem Oktagonu 35 je titulový souboj mezi Patrikem Kinclem a Alexem Lohorém.

  • Datum a místo konání: 17. září 2022, Brno
  • Účastníci: Patrik Kincl, Alex Lohoré, Karol Ryšavý, František Fodor, Andrej Kalašnik,...
  • Sázkové příležitosti: ke každému zápasu budou vypsány kurzy na vítěze zápasu a některé další příležitosti
  • Sázkové kanceláře: na Oktagon 35 si vsadíte u všech českých sázkových kanceláří

Vstupní bonus u 22Bet

Kincl vs Lohoré – titulová bitva střední váhy

Hlavním tahákem, který si organizátoři Oktagonu pro brněnské publikum připravili, je titulová bitva ve střední váze mezi aktuálním šampionem Patrikem „Inspektorem“ Kinclem a jeho vyzyvatelem Alexem „Da Killa Kid“ Lohorém

Český zápasník se stal šampionem střední váhy ihned ve svém prvním zápase po přestupu do Oktagonu z polské organizace KSW. V souboji o pás porazil Samuela Krištofiče

Svrhnout Kincla se pokusí francouzský bojovník Alex Lohoré, několikanásobný šampion různých oragnizací a po Kinclovi a Vémolovi aktuální trojka střední váhy. 

I přestože je Lohoré ve skvělé formě, větším favoritem je podle bookmakerů Kincl. U Betana si na jeho obhajobu můžete vsadit v kurzu 1.36. Lohorého aktuální kurz na vítězství je 3.00

Vsadit na Kinclovo vítězství v kurzu 1.36 u Betana

Velkou zbraní třiatřicetiletého „Inspektora“ je především práce na zemi. Je výborný wrestlingu a v klinčích. Dá se tedy očekávat, že svého soupeře bude chtít dostat na zem a tam utkání ukončit „Říkal jsem, že Lohorého chci ukončit do druhého kola, ale maličko jsem několik věcí přehodnotil a příprava se odehrává i na to, že by to mohlo skončit na body a abych vyhrál každé kolo,“ poodhalil aktuální šampion možné vyústění zápasu.

V podobě Lohorého rozhodně nečeká na Kincla jednoduchá práce. Francouzský zápasník má zkušeností na rozdávání a v jeho repertoáru nenajdeme žádnou vyloženě slabou stránku. Je silný v postoji i na zemi. Jeho největší šance na vítězství povede přes knockoutování soupeře. Připravený na to bude na 100 %, dle svých slov je nejlépe připravený ve své kariéře: „Je to poprvé, co jsem měl možnost absolvovat plný kemp na zápas v Oktagonu.

Kinclovo kariérní skóre je 25 – 10. Ve svém dosud jediném zápasu v Oktagonu porazil Samuela „Piráta“ Krištofiče a vybojoval pás. Lohoré má skóre 21 – 7 a ve svém posledním utkání sestřelil v prvním kole Zdeňka Polívku.

Oktagon 35 – fightcard

Ještě před vyvrcholením celého galavečera v podání Kincla a Lohorého navnadí fanoušky několik dalších skvělých fightů. K vidění bude např. odkládané slovenské derby mezi dvěma velkými postavami slovenského MMA Karolem Ryšavým a Františkem Fodorem.

Skvělou show bude chtít brněnskému publiku předvést také trojlístek domácích bijců Roušal, Kalašnik, Dohnal. Zajímavý zápas slibuje také duel Roberta „Diamantového čáva“ Pukače s Tomášem Melišem. A své umění budou chtít natěšeným fanouškům předvést ve vzájemném souboji také dva „Survivoři“ Nathan Christián Dzaba a Adam Raiter

           
  MAIN CARD  
  Middleweight – titulový zápas Patrik Kincl Alex Lohoré  
  Lightweight Karol Ryšavý František Fodor  
  Welterweight Andrej Kalašnik Joel dos Santos  
  Middleweight Marek Mazuch Lusi Bueno Jorge  
  Featherweight David Moon Jakub Dohnal  
  Welterweight Selim Topuz James Lewis  
           
  PRELIMS  
  Underground 71 kg Radek Roušal Marek Bartl  
  Lightweight Ronald Paradeiser Iamik Furtado  
  Welterweight Robert Pukač Tomáš Meliš  
  Middleweight Nathan Christián Dzaba Adam Raiter  
  Middleweight Al Matavao Radovan Úškrt  
  Light Heavyweight Jan Gottwald Edilson Franca  
           

 

Sledujte Oktagon 35 živě

Hlavní model, na němž si promotéři Oktagonu zakládají, spočívá v tzv. PPV (pay-per-view), tedy sledování konkrétního pořadu za platbu. Praxe, která je běžná ze světa, se Nerudovi a Novotnému osvědčila i v Česku a na Slovensku a postupně celý koncept vylepšují.

Dříve jsme mohli vídat přímé přenosy z Oktagonu na stanici O2 TV Sport, ovšem tato spolupráce již skončila. Televizní diváci však o nejlepší československé MMA ochuzeni nebudou. Promotéři Oktagonu se totiž dohodli s Českou televizí. Od podzimu 2021 se tedy objevují přenosy z Oktagonu na obrazovkách ČT Sport. Zápasy však nejsou vysílány živě, ale s několikadenním odstupem, a to z toho důvodu, aby nebyl poškozen projekt Oktagon TV, který oragnizaci generuje příjmy a rozrůstá se o další soutěže jako DFN, Impact MMA, Heroes Gate, MTE nebo předsilvestrovský galavečer boxu v Lucerně. 

Oktagon TV můžete sledovat na oficiálních webových stránkách oktagon.tv (funguje pouze v prohlížečích Chrome, Safari a Edge). Pro spolehlivý přenos je vyžadováno stabilní internetové připojení s minimální rychlostí 10 Mbs. Sledovat můžete na počítači, mobilním zařízení či tabletu. V případě, že se rozhodnete streamovat přenos na Smart TV, není zaručena kvalita přenosu.

TV Tipsport

Bezplatnou variantu sledování živého přenosu nabízí sázkové kanceláře prostřednictvím svých televizí TV Tipsport a TV Chance. Pro registrované členy největší sázkařské komunity jsou přenášeny zápasy díky Tipsport TV. Jedinou podmínkou pro sledování live streamů je mít za poslední měsíc vsazeno alespoň za 30 Kč.

Veškeré informace o tom, kde sledovat galavečery Oktagonu naleznete na stránce Kde sledovat Oktagon.

Oficiální kanály Oktagonu

Nejlepší a nejrychlejší kanály, na nichž můžete sledovat aktuální informace a výsledky, jsou ty oficiální, a to včetně sociálních sítí, kde se to skvělými momentkami ze zápasů jen hemží. Najdete na nich úplně vše, stačí se nimi jenom chvíli proklikávat a hledat.

Sázení na Oktagon s českými sázkovými kancelářemi

Nejvíce příležitostí, kde sázet na galavečery Oktagonu, vám jako již tradičně nabídne Tipsport a Chance, ovšem pozadu se svou nabídkou nezůstávají ani Betano, Fortuna či SynotTIP. Navštivte naši sekci sázkové kanceláře a vyberte si svého bookmakera sami. Sázet můžete na vítěze duelu, na počet kol, způsob ukončení souboje a další.