Betano Mise: Česká republika – Nizozemsko (5. 9. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Betano Mise: Česká republika – Nizozemsko (5. 9. 2022)


Po tenisové Misi navázané na US Open si u Betana užijí svůj free bet také basketbaloví sázkaři. Přečtěte si info k Misi, která je dostupná k utkání českých basketbalistů, kteří dnes v rámci Eurobasketu změří síly s Nizozemskem. 

MISE: Česko – Nizozemí 

Podejte na dnešní zápas českých basketbalistů předzápasovou SÓLO sázku v minimální hodnotě 300 Kč a užijte si live sázku zdarma na stejný zápas v hodnotě 50 % vaší předzápasové sázky.  

Abyste se zúčastnili této Mise, musíte splnit následující podmínky:

  1. Podejte SÓLO sázku před zápasem Česko – Nizozemsko (5. 9. 2022, 17:30)
  2. S minimální hodnotou 300 Kč
  3. A s kurzem alespoň 1.50 nebo vyšším

Bez ohledu na výsledek vaší sázky, obdržíte zpátky sázku zdarma v hodnotě 50 % vaší sázky. Maximální hodnota sázky zdarma je 500 Kč.

Připojte se k basketbalové Misi u Betana

Vezměte na vědomí, že: 

  • V Misích není povoleno používat Cash Out. Pokud byl Cash Out použit na jakoukoli sázku spojenou s Misí, tato Mise automaticky selže.
  • BetBuilder sázky se nebudou započítávat do Mise.
  • Sázky podané na MAX kurz nesplňují podmínky Mise.
  • Tato nabídka platí pouze na zápas Česko – Nizozemsko (5. 9., 17:30).
  • K této Misi se bude možno připojit do 05/09 v 17:30.
  • Sázka zdarma bude připsána na váš účet okamžitě po podání sázky a bude platná POUZE po dobu trvání stejného zápasu.
  • Do Mise se nezapočítají jakékoliv sázky na příležitosti “sudý” a nebo “lichý” nebo sázkové příležitosti na postup týmů.
  • Pokud již byla odměna využita, nebude možné uplatnit Cashout na sázku podanou pro splnění mise.
  • Zrušené a anulované sázky nebo sázky na zrušené zápasy, na účastníky, kteří se nakonec události nezúčastnili, nebo na události, které byly z jakéhokoli důvodu vyhodnoceny kurzem 1,00, nesplňují podmínky Mise. V takovém případě nelze misi dokončit, dokud není uzavřena nová sázka, která splňuje požadavky nabídky.
  • Sázky na protichůdné výsledky nesplňují podmínky Mise. (např. sázky podané na Více než 2.5 gólu a Méně než 2,5 gólu). 
  • Společnost Kaizen si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky nabídky nebo ji bez vysvětlení odvolat, a to oznámením účastníkům prostřednictvím aplikace nebo jinou formou, kterou určí společnost Kaizen, jakož i zrušit/odvolat odměny připsané zákazníkům a/nebo zisky z nich plynoucí, a to z důvodu technické nebo jiné chyby.
  • Aby byla Mise považována za splněnou a odměna za ni připsána, musí být všechny podmínky Mise splněny ve stanoveném časovém rámci. Způsob účasti na misi podléhá výhradnímu a absolutnímu uvážení společnosti Kaizen a bude zveřejněn v podmínkách každé Mise. Sázka je považována za součást Mise, když je uzavřena nebo vypořádána. Přesný čas účasti sázky v misi je čas, kdy je tato sázka uložena do centrálního systému Kaizen.
  • Účast na nabídce misí je nepovinná. Pro zajištění účasti na misi musí uživatel kliknout na tlačítko „Chci se zúčastnit“ v informačním okně každé Mise. Dostupné Mise každého účtu se zobrazí v části Mise v uživatelském účtu.
  • Platí herní plán Kaizen, Obchodní podmínky, bonusové podmínky a pravidla sázení. Kurzové sázky Mise nejsou hazardní hrou ve smyslu zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, ve znění pozdějších předpisů.

Registrace v Betanu

Pokud vás některá z nabídek zaujala, tak neváhejte a založte si účet ještě teď. Registrace zabere jen pár minut a je intuitivní. Za ověření účtu navíc dostanete 300 Kč sázku zdarma a 50 volných zatočení v onlice casinu.