Adventní kalendář u Rabony, Sportazy a FEZbetu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Adventní kalendář u Rabony, Sportazy a FEZbetu


Celý prosinec se u našich partnerských sázkových kanceláří FEZbet, Rabona a Sportaza rozdávají dárky! Kdokoli, kdo má u některé z těchto společností účet, může každý den získat dárek v podobě lákavého bonusu. Každá ze sázkových kanceláří dává do placu dárky v hodnotě 100 000 € / 2 500 000 Kč!

Adventní kalendář

Speciální prosincovou promoakci nemusíte hledat dlouho. Proklik na adventní kalendář je umístěný přímo v hlavním panelu. Stačí na něj pouze kliknout.

Adventní kalendář je na očích v hlavním panelu

Zdroj: rabona.com

Potěšeni budou nejen sázkaři, ale i hráči holdující casinovým hrám. FEZbet, Rabona i Sportaza myslí na všechny, a tak se bonusy pro sázkaře střídají s bonusy do online casina. V případě, že jste ještě jejich online casina nezkoušeli, je nyní ten nejlepší čas to změnit! Čerpat můžete i z našich zkušeností, jež jsme promítli do recenzí.

Na co se můžete těšit?

Především na pořádnou porci bonusů! Každý den na vás čeká unikátní dárek. Ve hře budou free bety, free spiny, reload bonusy atd. Po kliknutí na okénko s datem se vám zobrazí, jakou nabídku máte možnost využít. Každý den si můžete rozbalit pouze jeden dárek. Na co se můžete těšit v budoucích dnech, je překvapením. 

Jakmile si balíček otevřete, zjistíte, jaká pravidla a podmínky se k bonusu vážou.

Pravidla a podmínky pro získání bonusu

Zdroj: fezbet.com