Tipcup o 400 lístků na NHL v Praze a nety! (začátek 9. září 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tipcup o 400 lístků na NHL v Praze a nety! (začátek 9. září 2022)


V pátek 9. září odstartoval v sázkových kancelářích Tipsport a Chance další Tipcup. Tentokrát výjimečný! V exkluzivní soutěži se totiž kromě netů hraje i o 400 lístků na NHL v Praze. Nejprestižnější hokejová liga světa otevře dvěma zápasy v české metropoli novou sezonu. V hlavní roli NHL Global Series se v pátek 7. října a v sobotu 8. října 2022 představí San Jose Sharks a Nashville Predators a vy můžete být u toho.

Systém Tipcupu NHL v Praze

Tipcup se hraje výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

Boj o 400 lístků na NHL vypukl v pátek 9. září kvalifikací. V ní budou hrát všichni sázející proti sobě s denním limitem 50 Kč. Kvalda skončí po 17 dnech v neděli 25. září.

Do další části Tipcupu, která začne v pondělí 26. září, postoupí 16 384 nejúspěš­nějších. Systém? Stejný jako v kvalifikaci: všichni proti všem!

Soutěžící se tedy postaví proti sobě vždy v jedné skupině. Uskuteční se celkem tři skupinová kola. Každé potrvá dva kalendářní dny. Do druhého kola postoupí 4 096 tipérů a do třetího 1 024. Tipcup vyvrcholí v sobotu 1. října.

Dva lístky pro 200 nejlepších

Soutěžící, kteří se v poslední fázi Tipcupu (tedy ve třetím skupinovém kole) umístí na 1. až 200. pozici, získají dva lístky na NHL v Praze a 500 Netů. Zkrátka nepřijdou ani tipéři na 201. – 1 024. místě. Každý z nich obdrží 500 Netů (co jsou Nety?)

Výherci lístků na NHL budou mít čas na jejich stažení do 5. 10. 2022 do půlnoci! Lístky jinak propadnou bez nároku na kompenzaci.

Jak se Tipcupu zúčastnit?

Při sestavování tiketu na webu/mobilní aplikaci vyberte Tipcupy v poli „soutěž“, které je pod výběrem vkladu, a tiket následně vsaďte. Záleží jen na vás, jaké tikety do soutěže zařadíte. Jediné omezení představuje maximální denní limit vkladů.

Tiket zařazený do Tipcupu bude vždy označený a uvidíte na něm i možný zisk bodů rovnající se potenciální výhře v Kč. Do hodnocení se započítají jen výherní tikety sázkaře, kterému se sečtou výhry v korunách na tiketech zařazených do Tipcupu a vyjádří se v bodech (body získané na tiketech složených z více sázenek, např. Kombinátory, se vypočítají z výher dosažených na jednotlivých sázenkách tohoto tiketu).

V rámci všech hracích kol si hráči můžou zobrazit tikety svých soupeřů. V kvalifikaci a v soubojích jeden na jednoho se lze podívat na tikety soků z daného hracího dne a předchozích odehraných dní v příslušném kole, ale pouze za předpokladu, že sám soutěžící plně vyčerpal denní limit daného dne (nebo mu denní limit daného dne propadl).

Ve skupinové fázi si soutěžící může vždy zobrazit tikety svých soupeřů z předchozích odehraných dní v příslušném kole. 

Poslední možnost, jak se probojovat do Turnaje mistrů

Tipcup NHL v Praze je letos zároveň posledním Tipcupem, kterým se můžete kvalifikovat do Turnaje mistrů, jehož vítěz urve 500 000 Kč!

Nezapomeňte, že do Turnaje mistrů se můžete kvalifikovat právě prostřednictvím Tipcupů. Přes ně se do Turnaje mistrů probojuje 1 040 nejlepších z celoročního žebříčku Tipcupů (k 8. 11. 2022). Dalších 1 008 sázkařů se do Turnaje Mistrů dostane z Tipligy (k 8. 11. 2022, všichni od úrovně A třídy až po 1. ligu).

200 Kč zdarma u Chance za registraci

V případě, že ještě s Tipsportem či Chancí nemáte žádné zkušenosti, navštivte naše rozsáhlé recenze, díky nimž si o sázkových kancelářích uděláte lepší představu, a rovnou využijte bohatých vstupních bonusů!