Co jsou NETy na Tipsportu? Jak je získat?

NETy jsou interní bonusovou měnou sázkové kanceláře Tipsport. NETy můžete získat za sázení i zdarma. Jak na to? Vyplatí se je sbírat a k čemu se dají použít? Jakým způsobem je lze směnit za reálné peníze a vybrat?

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Co jsou NETy na Tipsportu? Jak je získat?

NETy jsou interní bonusovou měnou sázkové kanceláře Tipsport. NETy můžete získat za sázení i zdarma. Jak na to? Vyplatí se je sbírat a k čemu se dají použít? Jakým způsobem je lze směnit za reálné peníze a vybrat?


Co jsou to NETy?

NETy jsou interní bonusovou měnou sázkové kanceláře Tipsport, kterou můžete využívat pro různé účely na jejich platformě. V tomto článku si vysvětlíme, co přesně NETy jsou, jak je můžete získat a jak je využít při vašich sázkách

NETy jsou virtuální měnou, kterou můžete používat v rámci Tipsportu. Jeden NET má hodnotu jedné české koruny a slouží jako způsob, jak odměňovat aktivní uživatele sázkové platformy. NETy lze použít pro uzavření sázek místo skutečných peněz. Pokud vaše sázka vyhraje, výhra bude připsána na váš účet v reálné měně.

Jak získat NETy?

NETy můžete získat několika způsoby:

NETy za účast v promo akcích a soutěžích

Tipsport často pořádá promo akce, kde můžete za splnění určitých podmínek získat NETy jako odměnu. Většinou se jedná o jednorázové bonusy v netech, které získáte za prosázení určitě částky. 

Příklad jednorázové promo akce, kde Tipsport umožňuje získat 200 NETů: Vsaďte si dohromady alespoň za 1 000 Kč AKU tikety obsahující min. 3 sázkové příležitosti. Celkový kurz tiketu/tiketů při vsazení i vyhodnocení musí být min. 2.00 a musí být vyhodnocen/y nejpozději do X. X. 202X 23:59.

NETy jako bonus k sázení

Odměnu v NETech získáte za uzavírání sázek na Tipsportu. Dle tabulky níže vidíte, že dostanete získáte 0.5 % z obratu uzavřených sázek u tiketů s kurzem nad 1.50. 

Příklad:
Účastník má v rámci bonusu vsazené a vyhodnocené tikety s kurzem 1.5 a vyšším v součtu za 1 500 Kč a další vsazené, zatím nevyhodnocené, tikety za 4 000 Kč. Účastník tedy překročil hranici 1 400 Kč a jeho nárok na odměnu za tento Bonus je 7 Netů. Pokud to tak zůstane i na konci posledního dne se sázkou, pak mu Program připíše tuto výši odměny. Pokud ale budou Účastníkovi v rámci tohoto Bonusu vyhodnoceny také všechny zbývající tikety, které opět splní kurz 1.5 a vyšší, pak překročí hranici 4 000 Kč a nárok na odměnu bude 20 Netů. Když tyto tikety nebudou v rámci bonusu vyhodnoceny, převádějí se do dalšího. Zdroj: tipsport.cz/bonusy/vernostni-program/podminky

Výhry v soutěžích o NETy

Tipsport čas od času organizuje soutěže a turnaje, ve které můžete získat NETy jako jednu z výher. Například se může jednat o akce spojené s významnou sportovní události (MS v hokeji, EURO, Olympijské hry), kde sázíte podle pravidel turnaje a získáváte NETy od Tipsportu za výhry, nebo aktivitu v sázkařském turnaji.

NETy za aktivitu v sázkařské komunitě

NETy můžete získat i Vaší vlastní tvorbou, a to např. z produkce analýz nebo psaní sportovních a sázkařských blogů. Rozebereme si výhodnost a nevýhodnost odměny ve formě NETů za vytvoření analýzy a napsání blogu: 

Podmínky získání NETů za napsání analýzy:

  • Analýza musí inspirovat alespoň 10 hráčů.
  • Odměna může být až 10 % vkladů na danou analýzu od inspirovaných hráčů. Za analýzu můžete dostat maximálně čtvrtinu hodnoty vkladu na HLAVNÍM tiketu a to nejvýše 250 Netů za jednu analýzu.
  • V případě výherní analýzy získáváte o 25 % NETů více

Zdroj: tipsport.cz/analyzy/podminky

Podmínky získání NETů za psaní blogů (zdarma = bez nutnosti sázet)

NETy získáte i za psaní blogů. Blog musí obsahovat krátký úvod neboli perex s 200 - 1000 znaky. Požadovaná délka blogů je 4 500 - 30 000 znaků. Odměna za nový blog je počítána z hodnocení a čtenosti předchozího blogu.

  • Odměny jsou rozděleny podle úrovně: EXPERT, Klasický bloger a JUNIOR
  • JUNIOR: 250 Netů za článek. Podmínky: poslední blog má alespoň 5 hodnocení s celkovým hodnocením 3.0 a více. V době publikování nového blogu má poslední blog alespoň 50 přečtení.
  • Klasický bloger: Hodnocení posledního blogu: 0,0 – 3,0 – odměna 200 Netů,  3,1 – 4,0 – odměna 400 Netů, 4,1 – 5,0 – odměna 700 Netů. Poslední blog má alespoň 75 přečtení.
  • EXPERT: 1 000 Netů za podmínky, kdy poslední blog má alespoň 100 přečtení.

Zdroj: https://www.tipsport.cz/blogy/podminky

Speciální bonusy

Někdy mohou být NETy nabídnuty jako část speciálních bonusových programů.

NETy jako odměna za registrovaného klienta

V minulosti Tipsport nabízel i odměnu ve formě NETů v případě, že se někdo proklikl na web a zaregistroval přes vaše doporučení. Vy i on získal NETy navíc. Momentálně se nám již akci ale nepodařilo dohledat. Je možné, že se do budoucna opět objeví.

 

Jak vybrat NETy zpět na bankovní účet?

Bonusové NETy z vašeho herního konta u Tipsportu vyměníte za české koruny pouze jediným způsobem: vsadíte je a výhru získáte již v reálné měně, kterou můžete snadno vybrat pomocí převodu na účet, apod.

Jak vsadit Tipsport NETy?

Stačí je vsadit stejně jako Kč. Pouze je nutné přepnout si měnu z Kč na Nety. Detailní návod najdte v našem článku: Jak vsadit Nety?

Výhody NETů

  1. Snížení marže sázkové kanceláře: Sázkové kanceláře často pracují s rovinou kurzů 1,8-1,85 : 1,8-1,85. Díky NETům získáte zpět 0,5 % z obratu u tiketů s kurzem nad 1,5. Tím drobně snížíte marži sázkové kanceláře. Sice jen o 0,5 %, ale i to vám může zlepšit dlouhodobý YIELD.
  2. Možnost sázet bez vkladu (za psaní blogů): začínající sázkaři s malým bankrollem mohou za psaní hodnotných článků získat NETy, které mohou vsadit a v případě výhry reálné peníze vybrat. Otázkou je, zda se spíše nevyplatí psát analýzy pro konkrétní web (jako je tento: sazeni-online.eu).
  3. Flexibilita: Dávají vám další možnosti, jak sázet nebo jak využít nabízené bonusy.
  4. Bezriziková sázka: NETy můžete využít pro uzavření sázek, aniž byste riskovali vlastní vložené peníze.
  5. Dodatečné odměny: NETy slouží jako skvělý způsob, jak získat něco navíc za vaši sázkovou aktivitu.
  6. Zkoušení nových strategií: S NETy můžete experimentovat a zkoušet nové sázkové strategie bez rizika ztráty skutečných peněz.

Nevýhody NETů

  1. NETy musíte vsadit pro převod do reálné měny: Snížit riziko můžete snížit výběrem vhodné příležitosti s dobrou hodnotou kurzu.
  2. Sázkařské turnaje o NETy nutí k sázení bez value: Například při dlouhodobých sázkařských turnajích o bonusové nety jste tlačení do kontinuálního sázení, aniž byste v daném kole/zápase našli hodnotný kurz.
  3. Náročné podmínky jednorázových akcí: Například: Abyste získali 200 Netů, musíte vsadit 1000 Kč na 3-AKU tiket s minimálním kurzem 2.0. 3-AKU tiket již velmi obrací pravděpodobnost sázky ve prospěch sázkové kanceláře. Proto tento bonus berte jako snížení marže sázkové kanceláře a rozhodně neberte bonus jako motivaci a cíl sázky.

Využívání NETů na Tipsportu tak může obohatit vaše sázkové zážitky a nabídnout další zábavné a potenciálně ziskové cesty, jak se zapojit do světa sázení. Důležité je si však vždy přečíst podmínky jakýchkoli promo akcí a bonusů, abyste plně rozuměli, jak lze NETy získat a využít.

 

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu