Tip na zápas Portugalsko – Česko (Liga národů, 9. 6.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Portugalsko – Česko (Liga národů, 9. 6.)


Kdo by před prvními dvěma domácími zápasy Ligy národů předpovídal, že budeme se čtyřmi body na děleném prvním místě, byl by za blázna. Navzdory všem předpokladům se však okleštěnému týmu Jaroslava Šilhavého podařilo porazit Švýcarsko a uhrát cennou remízu se Španělskem a do dvojzápasu na Pyrenejském poloostrově vyráží se čtyřmi body a notnou dávkou sebevědomí. Dnes večer narazí český výběr na rovněž čtyřbodové Portugalce, kteří v neděli zničili nebohé Švýcary 4:0. Na stadionu v Lisabonu je zasypali celkem 18 střelami, přičemž 10 jich vyslali přímo mezi tři tyče. Od dnešního utkání očekávám, že na naši branku vystřelí alespoň 6x v kurzu 1.70!

Portugalsko – Česko (Liga národů, 9. 6., 20:45)

Dá se očekávat, že na zápas v Portugalsku zvolí trenér Šilhavý opět defenzivní rozestavení s pěti obránci, aby co nejvíce zahustil prostor před Vaclíkovou brankou a eliminoval útočné manévry soupeře. V předchozím utkání českého týmu proti Španělsku bylo vidět, že tento styl našemu soupeři nevoní a těžko se do něj dostává. I proto si Španělé připsali pouze 5 střel na branku. Narozdíl od Švýcarska, které naši branku ohrozilo 7x.

Vsadit na Počet střel Portugalska na branku: OVER 5,5 v kurzu 1.70 u Fortuny

Jenže Portugalci nejsou Španělé! To je třeba vzít v potaz. Španělé jsou svým stylem nekonečného množství přihrávek a okamžitého represování pověstní a hrají tak proti všem. Jejich zápasy jsou jako přes kopírák. Vysoké držení míče, obrovské množství přihrávek a téměř žádné zakončení zpoza velkého vápna. S Portugalci to měli na SNB 2:2 a nás porazili 5:2.

Portugalci sice také nejsou přehnaně ofenzivním mančaftem a rádi drží balón, jejich styl je ale přecijen odlišný. Míč si posouvají rychleji a rádi využívají rychlý přechod do útoku a protiútoky. Ve svém kádru navíc mají Ronalda, který pálí odevšud. Ze zápasu proti Španělsku a Švýcarsku vytěžil hned 5 pokusů mezi tři tyče.

Domácí navíc požene padesátitisícový stadion Estádio José Alvalade, na němž hraje své domácí zápasy Sporting Lisabon. Zápasu se Švýcarskem přihlíželo 42 000 fanoušků a dnes budou chtít vidět podobné představení jako v neděli.

Uvidíme, co naši portugalským hvězdám v čele s Ronaldem, Jotou, Fernandesem či Silvou dovolí, každopádně 6 střel na bránu v kurzu 1.70 si vyzkouším.

Vstupní bonus u Rabony

Tip: Portugalsko OVER 5,5 střel na branku