Tip na zápas Nižnij Novgorod - Jokerit (KHL, 22. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Nižnij Novgorod - Jokerit (KHL, 22. 9.)


Odpočatý Nižnij Novgorod se vrátil z venkovního tripu a přivítá na svém ledě finský Jokerit a my čekáme hodně gólů. V kurzu přes 1.70 si zkusíme sázku na celkový počet gólů. Hranice OVER 5.0 nám při ofenzivním potenciálu především Jokers přijde v tomto kurzu hratelná.

Torpedo Nižnij Novgorod - Jokerit Helsinky (KHL, 22. 9., 18:30)

Není to tak dlouho, co se oba týmy střetly (16. září) v Hartwall Areně a byla z toho pořádná přestřelka (5:4 po nájezdech pro Jokerit). Zápas byl bohatý na střely (35:35), vyloučení (8:7, využití přesilovek 2:0) a spoustu šancí. Vůbec bychom se nedivili, kdyby se podobný průběh opakoval i ve středu. Domácí mají Jokers co vracet.

Oba trenéři (Nemirovski a Marjamaki) svým stylem s aktivním forčekingem, který hráčům ordinují, patří mezi nejvíce ofenzivní kouče v KHL. Poslední vzájemný zápas to ostatně dokázal.

Domácí Torpedo má se svými prvními dvěma lajnami určitě větší ofenzivní potencíál, než jaký dosud předvedlo. Naopak Jokeritu se od začátku daří nadmíru dobře. V dosavadních 9 zápasech nastřílelo už 30 gólů a svoje soupeře udolává právě ofenzivní silou, protože jejich obrana je s 25 góly prozatím 6. nejhorší z celé ligy. Úspěšnost jejich gólmanů je 91.60 % (Lindback - 5 z.) a 88,43 % (Juvonen - 5 z.).

Novgorod hrál naposledy v sobotu 18. v Jaroslavli (P 3:4), takže měl dost času potrénovat a koncentrovat se na odvetu za první zápas.

V obou zápasech loňské sezóny padlo shodně 5 gólů, v takovém případě by se nám vrátil vklad. My však věříme, že to bude podobná divočina jako v prvním letošním utkání.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: OVER 5.0 gólů