Tip na zápas Kudla - Otte (US Open, 2. 9.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Kudla - Otte (US Open, 2. 9.)


Ve 2. kole grandslamového US Open na sebe narazí domácí Denis Kudla (92. ATP) a Němec Oscar Otte (144. ATP) a dle sázkových kanceláří a většiny sázkařů je velkým favoritem domácí borec. My si myslíme, že zápas by mohl být mnohem vyrovnanější než naznačují kurzy.

Denis Kudla - Oscar Otte (2. kolo US Open, 18:30)

Oba hráči jsou v letošní sezóně zatím hodně aktivní. Denis Kudla má letos bilanci 32 - 20 a Oscar Otte to má 32 - 15. Favorizace Kudly spočívá hlavně v domácím prostředí a povrchu, protože na tvrdém povrchu hraje nejčastěji. Oproti tomu Otte hraje nejraději na antuce. Faktor, který by mohl hrát rovněž významnou roli je únava, protože Otte zde musel projít kvalifikací a ve všech třech utkáních rozhodl až ve třetí sadě. Na druhou stranu měl před tímto zápasem volný den a určitě zvládl dobře zregenerovat a na domácího borce si věří, Kudla totiž dokáže nasekat spoustu chyb a mívá ve hře výpadky.

Pro náš tip nahrává i fakt, že v 1. kole ztratil Kudla set s antukářem Djerem, který je navíc z formy a Otte porazil 23. hráče světa Sonega. V utkání byly navíc k vidění i tři tiebreaky. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby Otte porazil i Kudlu, formu na to má, jdeme ale do OVERU na počet gamů v zápasu.

Tip: OVER 37,5 gamů v zápasu

Registrace u Rabony