Tip na zápas Itálie - Švýcarsko (kvalifikace MS, 12. 11.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Itálie - Švýcarsko (kvalifikace MS, 12. 11.)


Velmi vyrovnaná situace panuje v kvalifikační skupině C, kde o přímý postup usilují Itálie a Švýcarsko. Oba týmy jsou na 14 bodech a jejich páteční vzájemný souboj může rozhodnout. Všechny triumfy drží v rukou domácí Azzurri. My si v kurzu přes 1.60 zahrajeme jejich vítězství.

Itálie - Švýcarsko (kvalifikace MS, 12. 11., 20:45)

Italové sice přišli v minulé reprezentační pauze o 37 zápasovou neporazitelnost, když podlehli v semifinále Ligy národů Španělsku, následným vítězstvím 2:1 nad Belgií v souboji o třetí místo si však alespoň částečně spravili náladu. Nyní jsou již plně koncentrovaní na důležitý souboj o postup na mistrovství světa.

Karty jsou rozdány jasně. Oba týmy mají odehraných šest zápasů z osmi a mají stejný počet bodů (14). Azzurri jsou na prvním místě díky lepšímu skóre, tudíž by je na vedoucí pozici udržela i remíza, spoléhat na to by však bylo pošetilé. V posledním zápase totiž musí cestovat do Severního Irska, zatímco Švýcaři přivítají doma Bulhary, takže jejich cíl z dnešního zápasu musí být zisk tří bodů.

První vzájemný zápas skončil začátkem září ve Švýcarsku 0:0, hosté však byli mnohem nebezpečnější. Žádnou ze svých velkých šancí včetně Jorginhovy penalty však nevyužili, a tak z Basileje odjížděli pouze s bodem.

V St. Jakob-Parku šlo o první soutěžní zápas švýcarského trenéra Murata Yakina. Ten v dosavadních pěti utkáních nepoznal hořkost porážky a jeho svěřenci inkasovali pouze jednou (v přátelském utkání proti Řecku). Nyní je před ním největší překážka.

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Hosté s velkými ztrátami

Situaci Yakinovi komplikuje početná marodka. Pozvánku muselo odmítnout hned osm hráčů a ztráty jsou to klíčové - Granit Xhaka, Haris Seferović, Nico Elvedi, Breel Embolo, Gregor Kobel, Cédric Zesiger, Christian Fassnacht a Steven Zuber. To znamená, že trenérovi chybí základní osa týmu a 7 z 10 gólů, které v kvalifikaci vstřelili.

Italové se mohou chlubit mimořádnou kvalitou ve všech řadách. Zvláště jména jako Insigne, Immobile, Berardi či Chiesa nahání hrůzu každé obraně a trenér Mancini na ně bude v domácím prostředí na Olympijském stadioně v Římě hodně spolehát. 

Vzhledem k velkým ztrátám na straně hostí a motivaci rozhodnout o postupu před domácím publikem jsme kurzem přes 1.60 na vítězství domácích mile překvapeni a nenecháme si ho ujít.

Vstupní bonus u 22bet

Tip: Itálie