Tip na zápas Francie – Itálie (MS v hokeji, 18. 5.)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tip na zápas Francie – Itálie (MS v hokeji, 18. 5.)


Oba předchozí tipy, které jsem na MS v hokeji dával, sice nevyšly, ale hodnota byla na naší straně, a to je důležité. Dnes odpoledne si to v potenciálním záchranářském duelu rozdají Francie a Itálie a já očekávám opatrný a na střely skoupý duel. Zahraju si proto méně než 50,5 střel na branku u MostBet, který měl oproti českým sázkovkám dlouhou dobu hranici o dvě střely posunutou. To jsem bohužel nestihl, takže hraju UNDER 50,5 v kurzu 2.10, který je i tak nejvyšší na trhu.

Francie – Itálie (MS v hokeji, 18. 5., 15:20)

Francouzi zde sice porazili Kazachstán, takže mohou být oproti Itálii relativně v klidu, ale případnou prohrou by si ještě mohli přivodit sestupové potíže. Naopak výhra je stále udrží ve hře o čtvrtfinále. A v zápase rozhodně budou favoritem.

Vsadit UNDER 50,5 střel na branku u MostBet v kurzu 2.10

Italové zde hrají prachbídně, a i když jejich výsledky nevypadají na první pohled tak strašně (prohry 2:5 se Švýcarskem, 1:6 s Kanadou a 1:2 s Dánskem), předváděná hra tomu neodpovídá a jsou pro mě po právu jasným favoritem na sestup do nižší divize. Bylo by zajímavé sledovat, jestli by s předváděnou hrou letos vůbec uspěli i o úroveň níže v konfrontaci se Slovinskem a Maďarskem.

Na druhou stranu, Francie se musí před Italy na pozoru, protože v přípravě s nimi prohrála 0:1! Předpokládám ale, že dnes svého soupeře nepodcení a uhraje tři body.

Střelecká mizérie

Od obou týmů je to na šampionátu zatím střelecké trápení. Francouzi vypálili proti Slovensku 18x, proti Kazachstánu 23x a proti Německu 18x. Na druhou stranu příliš střel nedovolují ani svým soupeřům, což mé volbě hraje do karet. Slovensku dovolili 28, Kazachstánu 27 a Německu 30 střel. Ani jedno utkání tedy nešlo přes 50 střel na branku!

Italové jsou v zakončení velmi slabí. Jejich styl je založen na nahazování kotoučů do útočného pásma a souvislejší tlak s více střelami v kratším časovém horizontu si jsou schopni vytvořit pouze v přesilovce. Proti Švýcarsku zaznamenali 14 SNB, proti Kanadě 12 a proti Dánsku 14. Problém je propustnost jejich obrany, protože Švýcarům dovolili 47 SNB, Dánsku 45 SNB a pouze Kanada zůstala na 30. Ta ale hrála tak na třetinu plynu.

Jde tedy v podstatě jen o to, kolik toho dnes dovolí Francouzům, protože nečekám, že by se sami dostali výrazně nad 20. Loni v srpnu se týmy potkaly v olympijské kvalifikaci a byla z toho výhra na střely 23 – 22 ve prospěch Itálie. Dnes čekám převahu Francie, ale nikterak ohromující, takže do 50 střel bychom se měli vejít.

Vstupní bonus u MostBet

Tip: UNDER 50,5 střel na branku v utkání