Stanciu je podle své agentky na odchodu ze Slavie


Teprve předloni přišel z arabského Al Ahlí do pražské Slavie. Pomohl jí získat dva ligové tituly, zahrát si čtvrtfinále Evropské ligy a zdá se, že nyní je na odchodu. Nicolae Stanciu má podle své agentky namířeno k zajímavému angažmá mimo Evropu.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Opět přestup do jedné z arabských zemí ?

O přestupu slávistického klenotu se jeho agentka Anamaria Prodanová rozpovídala pro rumunskou televizi. Sdělila, že její klient je blízko přestupu do destinace mimo Evropu. Pochopitelně se začalo ihned spekulovat, kam by Stanciu mohl zamířit. Jako nejlogičtější varianta se jeví některá z arabských zemí, kde rumunský záložník působil před příchodem do sestavy vedoucího celku české soutěže. O lídra českého mistra byl zájem už v létě, tehdy kolem něj kroužil turecký Galatasaray, který předložil nabídku 4 miliony eur. Za klíčového hráče se však slávistickému vedení zdála nabídka malá a Stanciu zůstal.

Nicolae Stanciu a jeho agentka Anameria Prodanová. Zdroj: isport.blesk.cz

Některé fanoušky zarazila i upřímnost agentky Prodanové. Ta se nikterak netajila tím, že prioritou jsou pro ní a jejího klienta peníze. Když rumunský záložník v lednu 2018 přestupoval do pražské Sparty, jeho cena byla kolem 100 milionů korun. Za téměř čtvrt miliardy pak dres letenských o rok později opouštěl při přestupu do Al Ahlí. Odtud ho po pár měsících vysvobodili sešívaní opět za částku kolem 100 milionů korun. A historie by se mohla opět opakovat, jelikož se spekuluje, že dres Slavie opustí za částku kolem čtvrt miliardy.

Stanciu a jeho role ve Slavii

Rumunský záložník je právem považován za jednoho z klíčových hráčů českého mistra. V letošním roce sice zaznamenal pouze tři branky, na dalších šest jich však nahrál. Jeho kopací technika převyšuje většinu hráčů ligy. Nesporná kvalita Stanciua byla vidět i v zápasech evropských pohárů. V loňském roce se umístil na pátém místě v tabulce kanonýrů domácí soutěže.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !