Sázková kancelář Betano získala českou licenci!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázková kancelář Betano získala českou licenci!


Máme pro vás úžasnou novinku! Na český trh míří nová sázková kancelář! Od roku 2017, kdy začala pro provozovatele kurzových sázek a hazardních her platit povinnost vlastnit licenci vydávanou Ministerstvem financí, se zahraniční sázkové kanceláře z českého trhu stahovaly. Po dlouhých pěti letech se českým sázkařům blýská na lepší časy! Do českého rybíčku vstoupí v budoucích týdnech zahraniční společnost Betano a my budeme u toho!

Sázková kancelář Betano

Sázková kancelář Betano není ve světě žádné neznámé jméno. O její angažovanosti svědčí mj. i sponzoring významných fotbalových klubů včetně Benficy a Sportingu Lisabon, Porta, řeckého Olympiakosu či PAOKU a dalších. Mateřskou společností je firma Kaizen Gaming sídlící v Řecku a k Česku ji váže obchodní vztah, protože podíl firmy drží Sazka miliardáře Karla Komárka.

KAIZEN GAMING CZ LIMITED získala licenci nejen pro kurzové sázení, ale i pro technické hry, tzn. že bude provozovat i online casino.

Betano od svého založení v roce 2012 expandovalo z Řecka do Bulharska, Rumunska, Portugalska, Německa, Brazílie, Peru či Chile. Nyní se chystá i do srdce Evropy.

Německá verze Betana

Německá verze Betano.de

Moderní sázková kancelář

Vzhled sázkové kanceláře vypadá velmi moderně a přehledně. Na jedno kliknutí můžete přecházet mezi prematch a live nabídkou! Samozřejmostí je i mobilní aplikace, kterou si čeští sázkaři zvykli používat u tuzemských sázkových kanceláří.

Každého sázkaře určitě potěší i nulová marže, která je k dispozici pro vybrané příležitosti! V překladu to znamená, že sázková kancelář rozdá všechny náběry z této příležitosti zpět mezi sázkaře! To může na českém trhu pořádně zamíchat s kartami.

Další nevídanou funkcionalitou, kterou Betano na český trh přinese je BetBuilder. V Česku BB nabízí Fortuna, a to pouze pro vybrané fotbalové příležitosti.

Co bonus a kurzová nabídka?

Každého sázkaře jistě zajímá i bonusová nabídka, s níž sem Betano přijde. Konkrétní podmínky pro český trh zatím neznáme, nicméně o bonus určitě nepřijdete. Jakmile to bude možné, tak vám ho naservírujeme.

Co se týče kurzové nabídky, tak na první pohled vypadá velmi dobře. Všechny příležitosti, na které jsme zvyklí od aktuálních lídrů českého trhu, jsou u Betana k dispozici také. Marže na hlavních trzích se pohybuje kolem 4 % až 5 %, takže standard. Rozhodně se je na co těšit!

O vstupu Betana na český trh vás budeme informovat!