Fortuna spouští unikátní BetBuilder Beta

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Fortuna spouští unikátní BetBuilder Beta


Sázková kancelář Fortuna přichází jako první v Česku s tzv. BetBuilderem, tedy nástrojem, který znáte z některých zahraničních sázkových kanceláří. Méně zkušeným vysvětlíme.

Co je BetBuilder Beta?

BetBuilder je nástroj, který vám umožní zkombinovat více příležitostí ze stejného zápasu do jedné sázky (můžete tedy nakombinovat např. vítěze utkání, počet gólů, kdo bude kopat více rohů apod.). Tu poté můžete vsadit jako SOLO, nebo ji můžete přidat na AKO či MAXIKOMBI tiket. BetBuilder sázka pak funguje jako jediná příležitost. Aby byla výherní, je třeba, aby vyšla od A do Z.

Každý sázkař má pro své potřeby pořádný manévrovací prostor, má totiž možnost zkombinovat až deset příležitostí. Platí to také o maximálním možném kurzu, který činí rovných 1 000! Z obou limitů vyplývá jedno srozumitelné pravidlo. Pokud při tvorbě BetBuilder sázky dosáhnete kurzu 1 000 už po přidání menšího počtu příležitostí než deseti, není možné přidat další. 

Přívlastek Beta znamená, že jde o pracovní verzi. Na dokončení BetBuilderu, včetně vývoje několika dosud nepředstavených důležitých funkcí, vývojáři Fortuny intenzivně pracují. Jeho finální podobu může ovlivnit každý z nás. Stačí vyzkoušet beta verzi a dát vědět, co by potřebovalo doladit. Sami tvůrci mluví o tom, že by plná verze mohla být spuštěna ještě v první polovině roku 2022.

Vzhledem k tomu, že jde o beta verzi, je možné použít BetBuilder pouze u vybraných fotbalových soutěží. Hned u základního přehledu kurzů najdete u vybraného zápasu ikonu . Klikněte na ni a otevře se vám rozsáhlá nabídka příležitostí, které můžete zkombinovat. 

Pokud ještě nemáte u Fortuny konto, registrace je jednoduchá a nezabere vám víc než pár minut.

Vytvoř si vlastní sázku pomocí BetBuilderu

Pozor na kurz

Dejte si však pozor na výpočet kurzu! Nemyslete si, že k vám bude Fortuna tak štědrá, že kurzy vámi vybraných příležitostí mezi sebou jednoduše vynásobí, jako tomu je u AKO tiketu. Výpočet je pokaždé jedinečný, pracuje s konkrétními daty k danému zápasu a neřídí se žádným pevně daným vzorcem. Jisté je však to, že kurz bude pokaždé výrazně nižší.

Betbuilder Beta na vás čeká v online prostředí. Pobočkoví sázkaři tedy BetBuilder nevyzkouší.