Osm dní halloweenských bonusů (24. – 31. října)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Osm dní halloweenských bonusů (24. – 31. října)


Halloweenské období bývá u sázkových kanceláří tradičně spojeno se zajímavou nabídkou promoakcí. Výjimkou nebude ani letošní rok, ve kterém se můžete těšit na osm dní plných odměn u našich partnerů FEZbet, Powbet, LibraBet, Rabona a Sportaza

8 místností s bonusy – každý den otevírejte dveře a získávejte bonusy

Halloween = čas na sázky zdarma. Ve výše zmíněných sázkových kancelářích je následujících osm dní (24. – 31. října) vyhrazeno získávání bonusů. V sekci „Halloween“ je připraveno celkem osm místností s bonusy a vy každý den otevíráte pomyslné dveře, za nimiž se ukrývá lákavá odměna.

Halloween 2022 ve Sportaze

Každý den půjde o nějaký bonus. Vaším úkolem je pouze splnit podmínky pro jeho získání. A jak takový bonus může vypadat? Ukážeme si to na příkladu pondělního bonusu (24. 10.):

Freebetful Time of the Year

Užijte si 150% free bet do výše až 150 € / 3 750 Kč! Proveďte během trvání promoakce (pondělí 24. 10. od 00:00 do 23:59) vklad v min. výši 20 € / 500 Kč, vsaďte kvalifikační sázku / sázky v hodnotě vašeho vkladu a po vyhodnocení všech sázek obdržíte free bet ve 150% výši vašeho vkladu (max. 150 € / 3 750 Kč).

Kvalifikační sázka / sázky musí být v min. kurzu 1.50. Pouze sázky podané z reálného konta se počítají jako kvalifikační – sázky podané z bonusového zůstatku či z free betů nejsou validní. Jakmile jsou kvalifikační sázky vyhodnoceny, požádejte o free bet na live chatu.

Pro protočení připsaného free betu platí podmínky, na které jste z těchto sázkových kanceláří zvyklí.

  • Musí být použit naráz, tzn. že musít podat sázku v celé jeho výši.
  • Před výběrem výhry, která pochází z free betu, musí hráč výši vyhrané částky min. 3x protočit sázkami s min. kurzem 1,50.
  • Na protočení výhry z free betu máte celkem 30 dní, jinak vaše výhra propadne.

Halloween 2022 ve Sportaze

Pokud ještě nemáte u některé z těchto sázkových kanceláří (FEZbet, Powbet, Librabet, Rabona a Sportaza) účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.