Kurzová nabídka, jakou jste neviděli! Jedině u 22Bet

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Kurzová nabídka, jakou jste neviděli! Jedině u 22Bet


Mnozí z vás již kouzlu sázkové kanceláře 22Bet podlehli, a rozhodně neprohloupili. Co je na sázkovce, mezi jejíž hlavní ambasadory patří bývalí špičkoví fotbalisté Kevin Kurányi a Nuno Gomes, tak atraktivního? Odpověď je jednoduchá: kurzová nabídka a kurzová hladina.

U 22Bet si vsadíte téměř na vše

Tento nadpis není hyperbola. Z nabídky sportů lze sázet takřka na vše, co si umíte představit, dokonce i na sporty, o jejichž existenci jste možná dosud ani neměli ponětí (kabaddi, vzdušný hokej, závody na loďkách).

Hody zažijí také milovníci dlouhodobých sázek. Kromě již běžných sázek typu „vítěz ligy či konečné pořadí“ lze např. u mnoha fotbalových soutěží sázet na nejlepší střelce. A nejen fotbalu se týkají dlouhodobé speciální sázky. V podstatě ke každému druhu sportu, který je v nabídce, lze najít kurzy dlouhodobého charakteru. Napříč sporty můžete najít i speciální sázky na různá ocenění apod.

Vstupní bonus u 22bet

Velkou výhodou pro sázkaře je i nabídka soutěží a turnajů, na které jsou kurzy vypisovány. Bookmakeři se nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům. Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Kromě sportů si u 22Bet vsadíte i na počasí či politické a kulturní dění

To stejné, co pro prematch sázení, platí i pro live sázení. Pro sázky během zápasu platí opět velmi široká nabídka, ať už z pohledu počtu zápasů, nebo z pohledu počtu sázkových příležitostí v rámci jednotlivých utkání. Výběr zasahuje od základních běžných sázek až po okrajové a velmi specifické. Velký výběr dostanete i v případě, že zabloudíte do nabídky esportu. Jeho rostoucí popularity si jsou v 22Bet dobře vědomi, a tak mu věnovali vlastní sekci.

Kurzová nabídka

 

Vysoký payout

Výše průměrné kurzové hladiny je některými zahraničními portály udáváná kolem 94 %, což lze považovat za nadstandard. Ovšem v případě hlavních trhů u velmi populárních a sázených sportů (fotbal, tenis, basketbal) a soutěží lze narazit i na trhy pohybující se kolem 5% marže, i méně! To už stojí za to. Takto nízká marže bývá k vidění i u asijského handicapu a OVER/UNDER. V případě vedlejších trhů kurzová hladina samozřejmě klesá. Live nabídka hlavních trhů překvapí vysokým payoutem, který může být až 95 %, to nebývá moc obvyklé

Na 22Bet musíme nahlížet i optikou větších možností při výběru kurzu. Pokud patříte mezi sázkaře, kteří to myslí se sázením vážně, tak si uvědomujete, jaké možnosti vám dává mít otevřené účty u více sázkových kanceláří. Díky tomu můžete vždy využít nejvyšší dostupné kurzy. A 22Bet rozhodně patří mezi bookmakery, u nichž můžete nalézt vysoké kurzy.

❗​ Důležité info: Pokud k sázení používáte desktopovou verzi, budete se muset přihlašovat přes VPN! Je to tím, že je web 22Bet na českém území blokován. Na mobilu jede vše bez problémů. ❗​