České hokejové hry 2022 – program, vstupenky, nominace

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

České hokejové hry 2022 – program, vstupenky, nominace


Příprava na světový šampionát v ledním hokeji vrcholí. V rámci předturnajových příprav zbývá odehrát ještě dva díly Euro Hockey Tour, tedy České hokejové hry a Švédské hokejové hry. České hokejové hry se uskuteční na přelomu dubna a května v Ostravar aréně. Poprvé se turnaje EHT zúčastní Rakousko, které nahradí Rusko, jež bylo z her vyloučeno kvůli válce na Ukrajině.

České hokejové hry 2022

  • Datum a místo: 28. dubna – 1. května 2022
  • Účastníci: Česko , Finsko , Švédsko , Rakousko
  • Sázkové příležitosti: ke každému zápasu bude velké množství rozličných druhů sázek
  • Sázkové kanceláře: na České hokejové hry si vsadíte u všech našich sázkových kanceláří

Sázení v kryptoměnách u 1xBit

Program Českých hokejových her

Národní tým zahájí turnaj v Ostravar aréně ve čtvrtek 28. dubna proti Finsku. Zlatý tým z olympijských her v Pekingu čeští hokejisté už tři zápasy v kuse neporazili. Pikantní utkání to bude především pro finského kouče českého týmu Kariho Jalonena. V sobotu se Češi od 16. hodin představí proti Švédsku a turnaj zakončí v neděli 1. května od 16. hodin proti Rakousku.

  • 28. 4., 17:30 Finsko – Česko
  • 28. 4., 19:00 Švédsko – Rakousko (hráno ve Švédsku)
  • 30. 4., 12:00 Rakousko – Finsko
  • 30. 4., 16:00 Česko – Švédsko
  • 1. 5., 12:00 Švédsko – Finsko
  • 1. 5., 16:00 Česko – Rakousko

https://twitter.com/Entropiqteam/status/1517152449215094786?s=20&t=GMmo21mghsFPK4arqZyv3w

https://twitter.com/Entropiqteam/status/1517152449215094786?s=20&t=GMmo21mghsFPK4arqZyv3w

Nominace českého týmu

  • Brankáři: Petr Kváča (Bílí Tygři Liberec), Nick Malík (KooKoo), Marek Langhamer (Ilves) 
  • Obránci: Vojtěch Budík, Lukáš Kaňák, David Jiříček (všichni HC Plzeň 1929), Jan Ščotka (JYP Jyväskylä), Michal Jordán (Amur Chabarovsk), Jakub Krejčík (Dinamo Minsk), Jakub Jeřábek (Spartak Moskva), David Sklenička (Kärpät Oulu), Libor Šulák (Örobro HK), Richard Nedomlel (Mountfield HK)
  • Útočníci: Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Jakub Flek, Jan Hladonik (všichni HC Energie Karlovy Vary), Petr Holík (HC Kometa Brno), Petr Kodýtek (HC Plzeň 1929), Patrik Zdráhal (HC Verva Litvínov), Petr Fridrich (HC Vítkovice Ridera), David Cienciala, Matěj Blümel (oba HC Dynamo Pardubice), Adam Klapka (Bílí Tygři Liberec), Jiří Smejkal (Pelicans Lahti), Pavel Kousal (BK Mladá Boleslav), Matěj Stránský (HC Davos), Roman Červenka (SC Rapperswil-Jona Lakers) 
Kari Jalonen

Trenér českého týmu Kari Jalonen (zdroj: hokej.cz)

Vstupenky na České hokejové hry

Vstupenky na České hokejové hry v Ostravar aréně najdete na tomto odkazu. Jejich cena se pohybuje mezi 240 Kč až 420 Kč a odvíjí se podle sektoru. Vstupenky na sobotní i nedělní program zahrnují obě utkání.

Přímé přenosy z Českých hokejových her

Skvělou zprávou pro každého hokejového fanouška je, že všechny zápasy národního týmu si bude moci vychutnat v přímém přenosu na kanále ČT Sport. Další možností je samozřejmě web sportovního kanálu České televize ceskatelevize.cz/sport, kde najdete spoustu doprovodných informací, reportáží apod. 

Další možností, jak sledovat zápasy EHT, představují live streamy sázkových kanceláří. A i když zápas není v nabídce Tipsport TV, ještě to neznamená, že ho nepřenáší některá ze zahraničních společností. Podívejte se do přehledu sázkových kanceláří, které nabízejí live stream, je velmi pravděpodobné, že některá z nich zápasy ve své nabídce mít bude.

Sázejte na České hokejové hry s našimi sázkovými kancelářemi

S každým turnajem Euro Hockey Tour se naskýtá i velké množství sázek, jež jsou ke každému zápasu vypisovány. Z předzápasové nabídky samozřejmě nechybí sázky na vítězství, OVER/UNDER, asijský handicap či sázky na střelce gólů. Velké množství příležitostí bude i v průběhu zápasu, live sázek se rozhodně bát nemusíte.

Vstupní bonus u MostBet