Betano Mise: Top Ligy (5. – 7. 8. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Betano Mise: Top Ligy (5. – 7. 8. 2022)


O podstatě promoakcí zvaných Mise, které probíhají u sázkové kanceláře Betano, jsme vás již informovali v tomto článku, nyní vám přinášíme info o aktuální Misi, která vám vynese sázku v hodnotě 150 Kč zdarma!

Top Ligy – 150 Kč sázka zdarma

Abyste získali sázku zdarma, musíte splnit následující podmínky:

  1. Přidejte si na svůj tiket zápasy z 1. hracího dne Premier League, Bundesligy nebo Ligue 1 (6. – 7. 8.)
  2. Vsaďte alespoň 500 Kč na SÓLO nebo AKO sázku (systémové a Bet Builder sázky se nepočítají)
  3. Kurz každé sázkové příležitosti musí být vyšší než 1.64 a minimální hodnota sázky na jeden tiket musí být 100 Kč

Bez ohledu na výsledek vašich sázek získáte 150 Kč sázku zdarma jako odměnu!

Mise „Top Ligy“ v sázkové kanceláři Betano

Vezměte na vědomí, že: 

  • V Misích není povoleno používat Cash Out. Pokud byl Cash Out použit na jakoukoli sázku spojenou s Misí, tato Mise automaticky selže a všechny odměny (Sázka zdarma) budou zrušeny.
  • Tato nabídka je platná pouze pro nadcházející zápasy Premier League, Bundesligy a Ligue 1 konané 6. – 7. 8. 2022.
  • K této Misi se bude možno připojit do 7. 8. 2022 do 22:25.
  • Sázka zdarma bude připsána na účet ve chvíli, kdy budou sázky vyhodnoceny a její platnost je 72 hodin od připsání. 
  • Zrušené a anulované sázky nebo sázky na zrušené zápasy, na účastníky, kteří se nakonec události nezúčastnili, nebo na události, které byly z jakéhokoli důvodu vyhodnoceny kurzem 1,00, nesplňují podmínky Mise. V takovém případě nelze misi dokončit, dokud není uzavřena nová sázka, která splňuje požadavky nabídky.
  • Sázky na protichůdné výsledky nesplňují podmínky Mise. 
  • Společnost Kaizen si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky nabídky nebo ji bez vysvětlení odvolat, a to oznámením účastníkům prostřednictvím aplikace nebo jinou formou, kterou určí společnost Kaizen, jakož i zrušit/odvolat odměny připsané zákazníkům a/nebo zisky z nich plynoucí, a to z důvodu technické nebo jiné chyby.
  • Aby byla Mise považována za splněnou a odměna za ni připsána, musí být všechny podmínky Mise splněny ve stanoveném časovém rámci. Způsob účasti na misi podléhá výhradnímu a absolutnímu uvážení společnosti Kaizen a bude zveřejněn v podmínkách každé Mise. Sázka je považována za součást Mise, když je uzavřena nebo vypořádána. Přesný čas účasti sázky v misi je čas, kdy je tato sázka uložena do centrálního systému Kaizen.  
  • Účast na nabídce misí je nepovinná. Pro zajištění účasti na misi musí uživatel kliknout na tlačítko „Chci se zúčastnit“ v informačním okně každé Mise. Dostupné Mise každého účtu se zobrazí v části Mise v uživatelském účtu.
  • Platí herní plán Kaizen, Obchodní podmínky, bonusové podmínky a pravidla sázení. Kurzové sázky Mise nejsou hazardní hrou ve smyslu zákona č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách, ve znění pozdějších předpisů.

Vstupní bonus u sázkové kanceláře Betano

Pokud vás některá z nabídek zaujala, tak neváhejte a založte si účet ještě teď. Registrace zabere jen pár minut a je intuitivní. Za ověření účtu navíc dostanete 300 Kč sázku zdarma a 50 volných zatočení v onlice casinu.